Recenzie: Just A Friend – Jordi

Recenzie: Just A Friend - Jordi

Starul de social media Jordi a lansat recent cel de-al treilea single, „Just a Friend,” care descrie perfect sentimentul de a fi spusă de un băiat că o altă fată este „doar o prietenă.” Melodia începe cu Jordi afirmând că acest băiat o subestimează, crezând că este naivă și proastă. Băiatul spune că această altă fată nu-i pe placul ei și că Jordi este mai bună decât ea. Apoi, în pre-refren, Jordi afirmă că băiatul spune că această altă fată e ca o soră pentru el, dar nu o sună pe Jordi când este cu acea fată. Apoi, în refrenul electrifiant, ea introduce un cârlig excelent. Jordi spune că băiatul dansează cu acea fată într-un parc de mașini și sugerează că fata este impresionată de cele două mișcări de dans pe care le știe. Ea știe că el minte și îl vede cu ochiul liber, pentru că ea a fost „doar o prietenă” înainte. În versul doi, Jordi îl întreabă pe băiat dacă nu-i este obositor să-i ceară în mod constant respectul. El o numește nebună și prea protectoare deoarece el o vede pe cealaltă fată ca pe o soră. Dar Jordi răspunde într-o notă uimitoare: „Am văzut pozele de familie, cred că am trecut pe lângă ea.” „Just a Friend” este o melodie minunată și plină de relatabilitate, ce emană o energie foarte pozitivă.

„Just a Friend” este o piesă care se apropie foarte mult de a deveni un hit radio. Melodia are un cârlig excelent și o structură clară, ceea ce menține atenția ascultătorului. Cel mai important, are o melodie grozavă, cu o apelare demografică largă. „Just a Friend” are o vibrație similară cu muzica Sabrinei Carpenter și a Oliviei Rodrigo; este pop cu o poveste bine conturată. Melodia începe cu un solo de pian unic și jazzy. Refrenul este și el foarte distractiv, cu o atmosferă excelentă. La final, apar unele efecte sonore interesante, care adaugă o notă specială producției. Cu toate aceste elemente care fac melodia minunată, aspectul care se evidențiază cel mai mult este vocea lui Jordi. Vocile ei sunt angelice și fluide, ceea ce strălucește în toată muzica ei, dar mai ales în această piesă. De asemenea, ea are o plajă vocală remarcabilă, lucru impresionant pentru cineva care a lansat doar trei piese.

Jordi nu este doar o cântăreață și compozitoare uimitoare, ci și o vedetă a rețelelor de socializare. Cunoscută ca iAmJordi pe TikTok și Instagram, ea are peste 12 milioane de urmăritori pe toate platformele sale. Ea a performat pe majoritatea vieții sale și a urcat pe scenă pentru prima dată când avea doar cinci ani. Jordi a cântat în multe locuri faimoase precum House of Blues și Alabama Theater. Prima ei încărcare pe YouTube a fost un cover al melodiei „When I Was Your Man” a lui Bruno Mars în 2017, iar acum are peste un milion de abonați. Ea a început să câștige faimă pe TikTok în 2018, unde și-a construit o bază mare de fani prin videoclipurile sale comice și de lip-sync. Cu performanțele lui Jordi de la multe evenimente importante cu influențe mari, cum ar fi Playlist Live în 2019 și VidCon în 2018, ea și-a demonstrat abilitățile vocale adevărate lumii. Jordi cu siguranță a cucerit lumea rețelelor de socializare, dar va continua să arate lumii că nu este doar o influență în rândul fanilor săi prin muzica sa captivantă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți