Recenzie: Just a Kiss (Muah) – Enisa

Recenzie: Just a Kiss (Muah) - Enisa

Artistul pop Enisa tocmai a lansat un nou single intitulat „Just a Kiss (Muah)” pe 28 octombrie 2022. După single-ul său recent „Zoom”, această nouă piesă este a 14-a piesă a lui Enisa până în prezent și a devenit rapid melodia sa de top pe Spotify. „Just a Kiss (Muah)” a ajuns în topurile din întreaga lume și a beneficiat deja de un sprijin masiv din partea ascultătorilor săi. Noua sa piesă este un cântec dance-pop extrem de captivant, perfect pentru o seară în oraș. Este un cântec pe care mi-l pot imagina redat la radio și în cluburile din apropierea ta.

Ascultând vocea plină de energie și visătoare a lui Enisa, am fost amintit de artiștii pop legendari precum Dua Lipa, Bebe Rexha și Ava Max. Noul său single, „Just a Kiss (Muah)”, își evidențiază abilitățile ca interpretă și compozitoare. Cu acest lucru, Enisa are o piesă pop foarte puternică, plină de viață, cu elemente dance și disco în spatele său. Cu siguranță, acesta este un cântec pe care trebuie să-l adăugați în playlistul vostru de muzică pop, de dans sau pentru o seară în oraș cu fetele. Indiferent dacă îl ascultați singuri sau înconjurat de prieteni, această piesă vă va face să vă mișcați și să cântați refrenul împreună cu artistul. „Just a Kiss (Muah)” a fost ascultată peste 500.000 de ori pe Spotify de la lansarea sa, iar videoclipul recent al acestei piese, pe care îl puteți vedea mai sus, a atins deja 2 milioane de vizualizări. Am mari așteptări pentru viitorul muzicii pop cu Enisa în ea.

Enisa este o cântăreață și compozitoare din New York. Această artistă în plină ascensiune își aduce sufletul ei unic și atitudinea de acasă pentru a-și crea propriul stil de muzică pop. Cu peste 365.000 de ascultători lunar medii pe Spotify, muzica sa a fost ascultată de milioane de ori. Cel mai popular single al ei, „Count My Blessings”, are peste 10,8 milioane de audieri doar el. Tânăra artistă și-a început cariera făcând cover-uri în 2015, înainte de a lansa muzica ei în 2016, un an mai târziu. Enisa a primit și milioane de vizualizări pe videoclipurile sale de pe YouTube, unde a interpretat melodii populare precum „Titanium” de David Guetta și „Take Me To Church” de Hozier, pentru a numi doar câteva. Este în drum să devină o artistă de succes și și-a dovedit deja talentul pe parcurs. De la lansarea primului ei single original, „Burn This Bridge” în 2016, Enisa a lansat primul său EP intitulat „Fake Love”, a lansat peste 10 single-uri și a fost artist invitat pe un cântec împreună cu G-Eazy și Joeybadass. Enisa a ajuns să reprezinte statul său natal, New York, în „The American Song Contest” mai devreme în acest an. O puteți găsi pe canalul ei de YouTube și mai multe informații prin linkurile de mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți