Recenzie: Just Friends – Wild Fire

Recenzie: Just Friends - Wild Fire

Credit foto: Cassi Moon Photography

Chiar dacă o relație fără obligații poate fi distractivă și incitantă, poate deveni puțin complicată atunci când cealaltă persoană dorește ceva mai serios. De ce ar trebui să se schimbe situația dacă toată lumea se distrează, nu-i așa? Uneori, rămânerea doar prieteni și nimic mai mult este tot ce îți dorești, și asta e în regulă! Ultimul single al trupei Wild Fire, „Just Friends”, este piesa perfectă de trimis acelei persoane speciale cu care te distrezi, dacă dorești să încetinească. Piesa este plină de viață și perfectă pentru a urli la ea în gura mare. Este o piesă care te face să te simți tânăr și să-ți amintești că viața este prea scurtă pentru a merge prea repede. În timp ce societatea uneori îi face pe femei să se simtă vinovate pentru faptul că nu doresc o relație serioasă și angajată, piesa ne reamintește că avem controlul asupra a ceea ce dorim și a cui dorim, deci de ce ar trebui să ne simțim vinovate? Deci, dacă vrei să te distrezi cu o piesă care îți permite să fii liber în privința a ceea ce îți dorești, „Just Friends” este piesa potrivită pentru tine.

Piesa sare direct într-o imagine de a fi tânăr și a fugi în întâlnire cu cineva. Acest flirt spontan asupra căruia se concentrează piesa servește ca o amintire a bucuriei tinereții și a rămânerii în prezent, în loc să-ți faci griji cu privire la viitor. În ceea ce privește instrumentele pentru versuri, acestea rămân simple, dar apare un riff frumos de chitară care se strecoară tăcut în a doua jumătate a versului și adaugă o atmosferă plăcută piesei. Pre-refrenul aduce în mixaj niște tobe care trezesc cu adevărat piesa. Interpretarea vocală în această parte a piesei devine și mai incitantă. Din punct de vedere al versurilor, această secțiune a piesei se concentrează mai mult pe faptul că aspectul secret al relației este ceea ce o face atât de nesățioasă. Refrenul vine puternic, cu o melodie adictivă și instrumentale de dans. Refrenul te face să vrei să te ridici și să cânți alături de piesă, și acolo este locul în care piesa strălucește cu adevărat. Al doilea vers menține această energie și ajută la construirea celui de-al doilea refren. Piesele care reușesc să construiască în acest fel creează întotdeauna o senzație spectaculoasă pentru ascultătorii lor. Podul piesei pare puțin mai greu, deoarece versurile lovesc ascultătorii puternic într-un mod plăcut. Această secțiune te face cu adevărat să te clatini repede. Piesa se încheie cu o frumoasă instrumentală și suntem lăsați cu un nou imn.

Wild Fire este formată din duo-ul de frați Kelli și Kayla Lutzwig din Houston, Texas. Surorile au cântat împreună încă din copilărie; cu toate acestea, au început să cânte ca duet profesionist din 2016. Stilul lor se învârte în jurul acelui sunet adictiv de pop-rock, combinat cu unele elemente de muzică country. Au impresionat de multe ori publicul de-a lungul timpului în locații cunoscute din Houston, precum Houston Rodeo și White Oak Music Hall. Pe lângă aceasta, Wild Fire a obținut un succes considerabil online, având peste 250.000 de urmăritori pe rețelele de socializare și performând bine și pe Spotify. Se așteaptă ca duo-ul să lanseze mai multă muzică anul acesta, inclusiv un album nou-nouț. Wild Fire este cu siguranță un duet pe care merită să-l urmărim în viitorul apropiat.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți