Recenzie: Keep It To Myself – Sadye

Recenzie: Keep It To Myself - Sadye

Recenta lansare a lui Sadye, intitulată „Keep It To Myself”, este un imn al relațiilor secrete. Plină de sunete electrice și sintetizatoare întunecate pe tot parcursul fundalului, această piesă este o simulare a senzației de bătăi în inimă când ești legat de persoana cu care trebuie să ții secret. Sentimentele de emoție și decolare, împreună cu rușinea și ignoranța în public, sunt răspândite de-a lungul acestei piese și a versurilor Sale pentru a oferi ascultătorilor o perspectivă directă asupra situației actuale a lui Sadye. Piesa este adictivă și imposibil de dat la o parte, la fel ca și relația în sine.

Titlul acestei piese este repetat în refren și pe tot parcursul temei melodiei. „Keep it to myself” se referă la faptul că Sadye știe că această relație nu este una care ar trebui să fie expusă publicului, și că nu are nicio îndoială că poate să o țină așa. În ciuda faptului că se bucură de întâlnirile lor clandestine, ele sunt strict confidențiale. Sadye merge până acolo încât declară „Voi pretinde că nu te cunosc / Dacă te văd afară”. O negare directă a timpului și intimității împărtășite și de recunoaștere a acestei abilități. Peisajul sonor rapid și energic completează melodia și o fac cu adevărat un hit de top.

Sadye este o artistă pop cu sediul în Los Angeles și a strâns peste 66.000 de ascultători lunari pe Spotify. Primul ei single „Biblical” a fost lansat în mai 2023 și tratează aceeași relație ca și „Keep It To Myself”. Melodiile Sale sunt himne dark-pop, similare celor ale lui Kim Petras și The Weeknd. Melodiile ei abordează experiențe de viață reale și suferința din dragoste, precum și lupta personală cu cancerul și valoarea de sine. Ea a colaborat cu Slush Puppy pentru a ajuta la producția acestei melodii și cei doi au creat cu siguranță o capodoperă. Asigură-te că o urmărești pe rețelele ei sociale de mai jos și fii atent la mai multă muzică fantastică de la Sadye.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți