Recenzie: Keep Me From Falling Apart – Brainheart

Recenzie: Keep Me From Falling Apart - Brainheart

„Keep Me From Falling Apart” de Brainheart et Dorel este o colaborare sinceră care te va face să te gândești la relațiile pe care le prețuiești cel mai mult. Această piesă pop este realizată minunat în toate categoriile. Producția este atrăgătoare și îngrijită, versurile sunt simple și dulci, iar vocea lui Dorel este bogată și experimentată. Este o melodie despre a fi deschis cu persoana iubită și despre cum aceasta este una dintre puținele persoane care te pot opri să cazi într-un impas emoțional, iar atunci când pleacă totul se destramă. Această piesă este un must-have pe playlist-urile tale de iubire în acest an.

Prima mea impresie ascultând această piesă a fost că am fost adus înapoi în anii 2010. În mod specific, m-am gândit la artistul indie R&B pop Jaymes Young. Această piesă povestește o poveste de conflict și rezoluție plină de speranță. Poate tu și persoana dorită aveți momente dificile, dar ei sunt prima persoană la care te gândești atunci când simți că te pierzi. Poți recunoaște că poate ești provocator, dar ești extrem de recunoscător pentru această persoană. Nu ai nicio idee ce ai face fără ea.

Roi Zohar, pe care probabil îl cunoașteți ca Brainheart, este un artist muzical polivalent. Produce, scrie și mixează. El a început să folosească muzica ca o distracție în timpul școlii, pe care o detesta. Repede, muzica a devenit mult mai mult decât o distracție, și el s-a îndrăgostit de artă. Are impresionanți 90.000 de ascultători lunar și câteva piese care au strâns peste un milion de stream-uri. Primă melodie a sa a fost lansată pe Spotify în 2019 și a continuat să creeze de atunci.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți