Recenzie: Killer – CARDAMONE

Recenzie: Killer - CARDAMONE

CARDAMONE lansează un nou single, „Killer”, care oferă o imagine detaliată a controlului și dorinței într-o relație nesatisfăcătoare. Există o emoție captivantă care însoțește dorința de ceva mai bun atunci când în sfârșit îți dau seama ce meriți. Nu este egoist să înțelegi că ai nevoi și dorințe care ar trebui îndeplinite de partenerul tău. Ne temem să arătăm ca răufăcătorii în povestea noastră, dar adevăratul erou este cel care luptă pentru sine până la capăt. Este incredibil de vindecător și curajos să îți cunoști valoarea, să acționezi în consecință și să nu te mulțumești cu mediocritatea. A fi un asasin în dragoste este ceva de care să fii mândru, pentru că înseamnă că ești în acord cu inima ta și cu emoțiile tale. „Killer” reflectă sentimentele de devenire puternic și de a putea, în sfârșit, să îți exprimi dorințele și nevoile.

„Killer” este un exemplu deosebit al talentului vocal și al narativității vizionare al lui CARDAMONE ca artistă. Instrumentalele sale sunt eteree și vocea ei este înfricoșătoare. Intensitatea crește treptat odată cu orchestrația crescândă. Versurile evocă titlurile pieselor din filmele James Bond din trecutul recent. „Killer” oscilează cu ușurință între intimitatea fragilă și dominația neechivocă, lăsându-și ascultătorii puternici. Această piesă este o demonstrație aparent fără efort a talentului și expresiei artistice. Explorează mai profund alurea piesei „Killer” a lui CARDAMONE prin noul ei videoclip înfiorător, care sfidează toate limitele și așteptările.

CARDAMONE, cântăreață și compozitoare australiană de muzică pop, este mult mai mult decât pare. Vibrațiile ei liniștite și melancolice provin din orașul ei natal, Melbourne. Cunoscută pentru povestirile sale sumbre și vocea ei senzuală, ea are o perspectivă fresh asupra industriei din cariera sa globală în arte spectacolului. S-a mutat în Los Angeles ca o tânără dansatoare și a obținut contracte în spatele megastarurilor precum Justin Bieber și Flo Rida. Apoi, și-a satisfăcut dorința de a performa și a trecut printr-o pregătire vocală intensivă, în care și-a perfecționat profesia și a demonstrat din nou că munca grea și pasiunea pot crea rezultate uimitoare. Poveștile și experiențele sale unice au dus la capodopere sonore și faimă în LA. CARDAMONE s-a întors în Australia pentru a-și aprofunda munca solo și creează un EP de piese pentru a-și prezenta întreaga gamă și creșterea ca artistă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți