Recenzie: “Killing Me Quietly” – Leire

Recenzie: “Killing Me Quietly” - Leire

Dacă la un moment dat în viața ta ai luptat cu o tulburare mentală, știi cât de dificil poate fi la momente. Anxietatea și depresia sunt boli mintale severe, așa că nu este de mirare că ele pot de multe ori să devină fundamentul pentru povestirile din spatele multor cântece diferite. „Killing Me Quietly” a fost lansată recent și stă martor la faptul că anxietatea poate fi un serios factor limitator în viața celor care se luptă cu ea. Scrisă și interpretată de Leire, această melodie a fost frumos scrisă și transmite mesajul clar cu o pasiune nemijlocită care m-a lăsat fără cuvinte. Versurile din această melodie au fost scrise remarcabil. Am descoperit chiar că mă regăsesc în multe dintre ele! „Ai planificat înmormântarea mea ca pe o petrecere. M-ai îngropat în alcool și ai crezut că e amuzant.”

Ascultă „Killing Me Quietly” aici!

Această melodie avea atât de multe elemente care m-au atras tot mai adânc. Cum numai desigur, voi vorbi mai întâi despre elementele instrumentale. Melodia începe cu sunetul constant al pianului, acompaniind în tăcere vocea uimitoare a lui Leire. Ea este ulterior completată de baterie. Este atât de simplu, dar atât de perfect pentru versuri. Apoi, avem vocea lui Leire, pe care o pot descrie doar ca fiind înfiorător de frumoasă. Ea trece de la folosirea vocii de cap și de piept în timp ce cântă, dar în momentele în care cântă cu putere, gâtul îi scoate aceste mici ragete. Sincer, asta a fost ceea ce m-a cucerit cu adevărat în ceea ce privește melodia. Acele ragete sunt rezultatul emoției autentice din vocea ei.

Leire este o cântăreață și compozitoare cu sediul în Londra care urcă în rândurile artiștilor. La începutul carierei sale, Leire cânta pe străzile din Leicester Square. Salt în viitor, acum Leire atrage atenția pe TikTok și Spotify. De asemenea, ea a împărțit scena cu artiști precum Tom Walker, Rag’n’Bone Man și Gang of Youths. Și în prezent, Leire colaborează cu concursul de compoziție Eurovision! Leire are toate motivele să devină o putere în industrie. Personal, abia aștept să văd unde va ajunge!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți