Recenzie: King of Brooklyn – ALEJ

Recenzie: King of Brooklyn - ALEJ

ALEJ face ca fiecare lansare muzicală să fie imposibil să nu-ți cunoști numele. Tânărul artist cu sediul în Miami a fost ocupat să facă muzică pentru ascultătorii săi încă de când a lansat primul său single în 2020. ALEJ își face din nou prezența cunoscută cu single-ul „King of Brooklyn”, inclus în albumul său de debut „Luxe.”. Albumul său de 10 piese explorează teme precum iubirea, pasiunea și durerea inimii, cu piese precum „Infectious” și „Vanity in the Broken Heart”. A șasea piesă de pe album, „King of Brooklyn”, te duce în mintea lui ALEJ printr-un vis în care se află într-unul dintre cartierele orașului New York, mărturisindu-și aproape sentimentele pentru persoana de care este atras. Poți simți pasiunea care se revarsă din vocea lui în timp ce ne vorbește despre aceste sentimente pe care le are pentru această persoană, încercând să găsească momentul potrivit pentru a i le mărturisi înainte să treacă.

Dacă cauți o melodie pe care să o asculți de Ziua Îndrăgostiților, nu căuta mai departe decât noul său cântec pop energic. Single-ul „King of Brooklyn” este dedicat celor care au dorința de a-și exprima sentimentele pentru cineva pe care îl plac cu adevărat. Mi-au plăcut multe lucruri la această piesă, deoarece este bine scrisă și aranjată frumos, pe care orice iubitor de muzică pop îl va aprecia. Single-ul său stabilește atmosfera cu versurile: „M-ai întrebat cine m-a făcut să devin nebun, am vrut să spun că tu”. La acest moment, persoana pe care o place l-a întrebat pe cine iubește, iar versurile ne arată că nu și-a recunoscut adevăratele sentimente acolo, deoarece nu a vrut să riște ceea ce aveau. Emoțiile lui ALEJ strălucesc pe măsură ce descoperim mai târziu în piesă că nu a reușit să-i mărturisească acestei persoane cum se simte cu adevărat, deoarece s-a trezit dintr-un vis. Ritmul vioi și energia ridicată mi-au amintit de single-ul său, „Hopeless Romantic”, o piesă care descrie sentimentele de a vrea să fii într-o relație cu cineva, dar în același timp știind că nu se va întâmpla niciodată. „King of Brooklyn” este încă un single în rând cu lansările sale de succes până în prezent. Cu această ultimă lansare, ALEJ le arată celorlalți că este aici să facă valuri în lumea muzicii pop. Nu te mira să auzi mai des numele său în anul care urmează.

ALEJ este un cântăreț și compozitor cu sediul în Miami, Florida. El știa că vrea să fie implicat în muzică încă de la vârsta de 13 ani. ALEJ a fost recunoscut pentru prima dată pentru single-ul său „Too Famous For Me” în 2020 și continuă să lanseze muzică constant din acel moment. Tânărul artist are acum o discografie largă care include mai mult de 6 single-uri, un EP de debut și mai recent primul său album cu 10 piese. După single-ul său „You’re Everything I Ever Wanted”, noul său album „Luxe.” a fost lansat pe platforme la sfârșitul anului 2022. „King of Brooklyn” este în prezent a șasea piesă de pe album și s-a dovedit rapid a fi cea mai populară piesă de pe Spotify-ul său într-un timp scurt.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți