Recenzie: Kiss Me Like We’re Gonna Die – TANA

Recenzie: Kiss Me Like We're Gonna Die - TANA

Tana își arată deschis inima în noul său cântec „Kiss Me Like We’re Gonna Die”. O baladă cinematografică întunecată care detaliază nevoia de afecțiune din partea unui partener și ușurarea pe care aceasta o poate aduce. Felul în care Tana își transpune emoțiile sincere pe hârtie este ceea ce m-a atras mereu la lucrările sale. Ea are întotdeauna o abordare a subiectelor cu care ne putem identifica și reușește să le abordeze într-un mod captivant. Tana continuă să ofere lumii versuri impresionante și voci uimitoare. Într-un fel, reușește mereu să se depășească pe sine. Lansând lucrări remarcabile precum „Kiss Me Like We’re Gonna Die”, Tana se pregătește pentru supercelebritate.

Acest cântec este vulnerabil și dezvăluie o latură mai sensibilă a lui Tana. Dorința și dorul care se revarsă din fiecare vers sunt fermecătoare. Piesa este o demonstrație puternică a capacităților vocale și a liricii lui Tana. A prins viață într-un moment dificil al relației lui Tana. În timp ce se confrunta cu dificultățile din relație, a găsit liniște în gândul unei conexiuni fizice. Sărutul și atingerea partenerului au fost singurul lucru care au împiedicat-o să se destrame. Piesa include un pian complet, care creează o atmosferă înspăimântătoare. Instrumentalul este apoi umplut cu sunete subtile de sintetizatori și bas. Tana a avut intenția ca această melodie să aibă o senzație cinematografică și a reușit în acest sens. „Kiss Me Like We’re Gonna Die” este o baladă pop cu o tentă cinematografică visătoare, perfectă pentru marile ecrane.

Tana este o artistă cu sediul în Londra, care își construiește o carieră prin reinterpretarea ideilor de gen muzical. Implicarea sa în muzică este influențată atât de rădăcinile ei nigeriene și italiene, cât și de identitatea ei queer. Experiențele sale ca persoană queer își contextualizează muzica. Aceasta oferă o platformă pentru iubirea și identitatea queer, ceea ce este un aspect important al artelor sale. Tana este o forță unică în industrie. Muzica ei este fără regrete și autentică, în artă și în persoana sa, ceea ce i-a câștigat o bază impresionantă de fani. Pe măsură ce lansează muzică, devin din ce în ce mai mare fan al ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți