Recenzie: Kissing Strangers – Beth Morgan

Recenzie: Kissing Strangers - Beth Morgan

La un moment dat în viața noastră, toți ne îndrăgostim și începem călătoria unei parteneriate minunate. Cu dragostea, vine însă tristețea rezultată dintr-o despărțire: inima frântă. Inima frântă poate fi complicată de descris, deoarece simțim că avem o gamă largă de emoții. Noul single Pop Rock al lui Beth Morgan, „Kissing Strangers”, capturează perfect acele emoții. Noul single al lui Beth Morgans este despre momentul în care a știut că persoana pe care o iubea nu mai o iubea. „Plâng în baie și mi-e frică să te întreb dacă ea e mai amuzantă decât mine” relatează cum încearcă să-și ascundă disperarea în timp ce-și vede iubirea părăsind-o. Când cântă „ai zis că ochelarii mei arată grozav, dar ai uitat că tu i-ai ales”, se referă la ea însăși. Arată cum el începe să o uite pe măsură ce acordă mai multă atenție altei femei – în ciuda pianului lin și vocii superbe, această piesă încărcată emoțional livrează o lovitura puternică cu emoția brută care arată cât de mult timp și grijă a petrecut Beth creând o astfel de melodie uimitoare.

„Kissing Strangers” este o piesă indie pop cu numeroase elemente care contribuie la succesul său. Piesa începe cu un pian delicat și voci blânde. Incorporarea reverb-ului la început rezultă în acest efect. Piesa primește apoi o notă de întoarcere cu utilizarea sintetizatoarelor, dându-i o nuanță mai joasă în contrast cu notele înalte și ușoare. Emoțiile brute, pasiunea și dragostea sunt prezente în vocile puternice. „Kissing Strangers” ilustrează cum o piesă poate fi puternică fără utilizarea unor instrumente tari și puternice. Beth Morgan a produs o piesă care poate fi considerată cu adevărat o operă de artă.

Beth Morgan speră să-și facă debutul în viitorul său single „Kissing Strangers”. Ea a participat la concursuri de talente locale în orașul natal. Beth a avut întotdeauna un dar pentru artele spectacolului. Ea și-a descoperit devotamentul față de muzică și a studiat-o pe tot parcursul liceului și al universității. „Am dorit ca „Kissing Strangers” să utilizeze momentele-cheie ale inimii frânte pe care toată lumea le-a trăit”, indică ea despre noul ei single. Aceste versuri, simple dar brutal de sincere, descriu „momentul în care îți dai seama că persoana pe care o iubești nu te mai iubește”. Beth Morgan este o artistă extraordinar de talentată, cu o pasiune arzătoare pentru muzică, care nu va fi înăbușită prea curând. În timp ce el poate uita, Beth nu va fi niciodată uitată și va trăi în inimile oamenilor care o iubesc și în inimile ascultătorilor săi pe care i-a ajutat să-și vindece inimile frânte.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți