Recenzie: Knives – CONNR

Recenzie: Knives - CONNR

Relații: „conectarea sau legarea participanților într-o relație, cum ar fi o rudenie.” O instanță specifică sau tip de rudenie, „o stare de lucruri existentă între cei care au relații sau interacțiuni,” sunt legăturile care îi țin pe oameni apropiați, în special într-o relație romantică. Relațiile au multe aspecte pozitive, dar au și câteva aspecte negative. Noul single al lui Connr, „Knives”, prezintă exemple perfecte de o relație toxică. Knives este o combinație de genuri diferite, inclusiv muzică pop și trap. Această melodie atrăgătoare și vocile liniștitoare, combinate cu versurile puternice, au un impact puternic asupra piesei. Piesa vorbește despre cum partenerul lui CONNR a făcut-o să se simtă insignifiantă și cum, în loc să se agațe de amintirile pozitive, ea se poate gândi doar la cele rele pe care el i le-a făcut să se simtă. „Am fiecare detaliu schițat în creierul meu; voi face să-ți amintești de numele meu.” Această frază poate fi interpretată ca ea își amintește tot ce el a făcut-o să treacă prin și nu-l lasă să uite ce a făcut. În general, recomand cu căldură această piesă oricui a trecut prin ceea ce a experimentat CONNR.

Nu există nicio îndoială că timpul, dragostea și grija din această piesă pot fi auzite. Combinația de pian, progresii simple, sintetizatoare și trap dă o puternică armonie piesei. Înțelesul versurilor se manifestă și te face să simți emoția sinceră trăită de CONNR. Vocalele ei sunt magnifice, clare și precise. Combinarea perfectă între reverb și panare ajută la adâncimea piesei. Partea mea preferată a piesei este acelul puternic cântat care exprimă emoție autentică. Aceasta este una dintre piesele mele preferate pe care am ascultat-o în acest an și o voi asculta în buclă.

CONNR este un artist stabilit în Alabama, dar originar din Tennessee. Ea a scris cântece începând de la vârsta de 14 ani. Dragostea ei pentru muzică a condus-o la Universitatea din New Orleans. După un stagiu la World-Renowned Fame Recording Studios în 2017, CONNR a început cu adevărat să-și descopere identitatea ca artist. Ea și-a lansat primul single, „Catastrophe”, în 2019. Primul ei EP, „Who Are You”, este în prezent în lucru – „Knives” fiind cel de-al treilea single care face parte din proiect. CONNR este un artist uimitor care va cuceri orice scenă pe care o pășește. Recomand din tot sufletul să o urmăriți pe rețelele ei de socializare și să o urmăriți! Aceste amintiri despre această piesă vor rămâne întotdeauna o bombă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți