Recenzie: LA’s Not Home – Cole Redding

Recenzie: LA's Not Home - Cole Redding

Această melodie, „LA’s Not Home” interpretată de Cole Redding, evidențiază perfect sentimentul de a nu aparține. Acea senzație de izolare a celui care se simte exclus, căruia îi este greu să se integreze și care nu atinge ținta. Scrisă în timp ce se ascundea în baie la prima petrecere din LA, Redding a compus această melodie ca o metaforă a vieții, încercând să-i spună oamenilor să nu se îngrijoreze atât de mult cu privire la ceea ce cred ceilalți despre ei și să trăiască în propria lor viață și să fie ei înșiși. Toată lumea a trecut prin ceva asemănător, fie că a fost în școală sau acum, când încerci să te transformi într-o persoană pe care nu o ești doar pentru a te simți acceptat de lumea din jurul tău. Oamenii care încearcă să te schimbe nu te merită din primul loc, dar nu uitați că există cineva acolo care te va iubi exact așa cum ești și că trebuie să te iubești și pe tine însuți!

„LA’s Not Home” este o melodie de alternative/pop rock, combinând chitara strumming, o melodie zbuciumată și versuri convingătoare pentru a crea o melodie pe care vrei să o pui în repetiție imediat. Melodia începe cu chitara strumming, atrăgându-te cu ritmul delicat și versurile care atrag atenția prin simplitatea și profunzimea lor, cu versuri precum „Ce se întâmplă dacă nu sunt destul de bun” și „Eram doar unul în plus.” Emoțiile te atrag din ce în ce mai mult în melodie, iar până când ritmul se accelerează, ești fascinat. Melodia în cor își mărește viteza și intensitatea, menținând un acompaniament melodios pentru vocile și versurile mai intense, cu Redding interpretând emoțional versuri precum „Știm cu toții că ne descurcăm cu greu.” Melodia repetă acest model pentru următorul vers și cor, apoi coboară pentru a menține tensiunea în pod și explodează pentru un ultim cor, înainte de a termina totul. Cole Redding echilibrează perfect vocea și melodia pentru a menține ritmul într-o mișcare lină și pentru a crea o piesă care te determină să cânți alături!

Cole Redding este un cântăreț/compozitor de Indie și Pop Rock, gata să cucerească lumea muzicii pop. Are un sunet unic și energic, cu melodii și versuri convingătoare, care pot fi comparate cu alți artiști precum Harry Styles, Miley Cyrus, Post Malone și Taylor Swift. Perfect pentru când vrei să te relaxezi sau când vrei să dansezi, muzica sa te va face să vrei să te relaxezi și să cânți din toată inima în același timp! A lansat primul său single, „Dying 4 Love”, la începutul acestui an, pe 19 mai, și își continuă călătoria în lumea muzicii cu cel mai nou single, „LA’s Not Home”. Abia așteptăm să vedem ce urmează pentru el! Urmează-l pe Cole Redding cu ajutorul link-urilor de mai jos pentru a descoperi pe ce direcție te va duce muzica lui!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți