Recenzie: lame – earth2zoe

Recenzie: lame - earth2zoe

Toți artiștii mari știu că cea mai bună artă apare într-o clipă- lovește ca un camion, simți că arde ca un foc, iar mâinile tale lucrează de una singure. Acesta a fost experiența lui earth2zoe atunci când a creat melodia „lame”, o piesă scrisă într-un mod incredibil de rapid după ce a aflat că fostul ei prieten o înșelase în timp ce se plimba pe rețelele de socializare. Este suficient de nefericit să fii înșelat, dar și mai mult atunci când descoperi acest lucru prin intermediul Instagramului sau Facebookului sau a oricărei alte platforme de socializare- este ceva în privința acelei trădări care este atât de secretă, dar totuși atât de publică, care face ca durerea să fie teribilă. „lame” surprinde acea senzație dureroasă și o traduce într-un ritm captivant, canalizând acea înșelăciune care sfâșie în într-o melodie care îl umilește pe cel care înșală.

„lame” este atât de muzică chill electro-pop cât și de versuri pline de sentimente; în timp ce percuția și corzile formează scheletul instrumental, vocea și compozițiile lui earth2zoe fac cu adevărat piesa să fie ceea ce este. Aceasta spune o poveste profund personală, dar totuși ușor de corelat pentru persoanele care și-au dat seama că au fost jucate de un partener și tratate ca pe un joc. „lame” pătrunde adânc în realitatea a ceea ce înseamnă să ieși cu cineva în secolul al XXI-lea, unde informația este la îndemână și rețelele de socializare există pentru a servi fapte, cifre și detalii fără să le ceri. earth2zoe începe piesa cu versurile: „Răsfoiam până mi-a căzut fața”, arătând cum chiar și cele mai banale acțiuni- cum ar fi navigarea pe rețelele de socializare- pot duce la descoperiri care îți schimbă viața. Restul piesei descrie trădare după trădare („Acum îmi revin nostalgii/Din noaptea în care nu m-ai sunat”, „Nu, nici măcar nu este amuzant, este nebunie/Că ai crezut că vei scăpa/Cu ascunderea inimilor sub mese”); earth2zoe are un talent de a înfășura durerea și suferința într-o melodie la care poți încă bate din picior. „lame” este un imn de despărțire fantastic: ritmul este măsurat, versurile sunt fluide și se bazează pe o poveste reală.

earth2zoe, născută Zoe Katzberg și cunoscută anterior ca Zoelly, s-a născut și a crescut într-un oraș suburban în nordul Toronto-ului. Un artist indie, muzica ei este compusă dintr-un pop melodic și sufletesc, cu o notă personală, incisivă și autentică în fiecare melodie pe care o creează. Sub numele de Zoelly, melodia ei de succes „Blowing Smoke” a adunat peste 1,6 milioane de stream-uri, iar lansarea celeilalte melodii „Video Games” i-a atras atenția Warner Music Canada. Atunci când s-a rebranduit ca earth2zoe, melodia ei de debut „Hallie’s Song” a ajuns pe locul 26 în topul Hot AC. earth2zoe se inspire din experiențele personale pentru a-și crea muzica, indiferent dacă este vorba despre prietenii, relații și alte teme care sunt relevante în viață: dragoste, tinerețe și autodescoperire. „lame”, în special, oferă ghidaj asupra semnificației iubirii și a pierderii, lucru pe care earth2zoe încearcă să îl ofere prin muzica sa, cultivând unitatea și alinarea printre ascultători. Veți simți cu adevărat această conexiune atunci când ascultați oricare dintre melodiile ei, dar în special „lame”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți