Recenzie: Last Breath – TONICA

Recenzie: Last Breath - TONICA

Nu ai auzit vreodată o melodie atât de captivantă încât să o asculți cel puțin de douăzeci de ori la rând? O melodie care te face să te zgâi în camera ta la ora 3 dimineața, cu un uscător de păr, cântând acele versuri irezistibile. „Last Breath”, noul hit single al TONICA, realizează toate acestea. Această melodie molipsitoare și vibrantă te hipnotizează să sari în sus și să ciupești ritmul cu piciorul. TONICA este o trupă formată din Amory, care este atât cântăreață-chitaristă, cât și Sam, care este producător-instrumentalist. Ritmurile de sintetizator matur, împreună cu sunetul captivant și puternic al cârligului, te fac să vrei mai mult. Muzica plină de viață se combina minunat cu vocile catifelate ale lui Amory, împreună cu jocul de cuvinte din versuri: „Ironic, nebun dacă așa va fi, vreau să o am…”. Aceasta oferă impresia că ești vânătorit de melodie, care te ia prin surprindere și te încarcerază în hipnoza sa. De asemenea, descrie cum acest protagonit nu poate avea destul de o femeie și cum, în ciuda rezistenței ei, ea dorește același lucru și mai mult de la el. Noul single al TONICA te va face să dansezi toată noaptea.

Instrumentele muzicale de la „Last Breath” produc un vibe psihedelic, funky și hipnotic. Incorporarea sintetizatoarelor contribuie la ambientul piesei. Vocile melodioase și liniștitoare ale lui Amory, combinate cu reverb și sintetizatoare vocale, ajută la transmiterea completă a stării de spirit. Prin ton, avem parte de un sentiment melodramatic. În „Last Breath”, sunetul chitarei sintetizatoare contribuie la tonul general. Puternica producție muzicală a lui Sam este ceea ce leagă acest single frumos împreună. Utilizând sintetizatoare și un ritm puternic de chitară, atrage ascultătorii.

TONICA s-a născut și a crescut în Manchester, Anglia, și este un duet de muzică electro-pop alternativă. Amory este vocalista și compozitoarea chitaristă care conduce perechea cu vocea lor puternică, în timp ce Sam este textierul, instrumentalistul și producătorul. Dragostea lor pentru muzica alternativă pop întunecată și delicioasă a inspirat înființarea trupei. Ei sunt înzestrați cu abilități innăscute pentru a crea melodii înălțătoare și producție vizuală care naște o lume de posibilități cosmice. Ultimele single-uri ale duetului, „Last Breath”, a fost lansat pe 3 martie. Printre influențele lor se numără muzica sintetizatorului clasic din anii ’80 și muzica alternativă. Trupa este reprezentată în prezent de 365 Artists și este promovată de către Emerging Behavior. Noul lor cântec va te va arunca într-un vibe cosmic, hipnotic, melodramatic și sumbru. Această melodie este obligatorie pentru cei care vor să fie prinși în capcana unei melodii.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți