Recenzie: Last Time – Coppermines x Brendan Mills

Recenzie: Last Time - Coppermines x Brendan Mills

Intrați într-un club chiar în momentul în care un cor de instrumente sintetice răsună din difuzoare și cuvintele „Te voi vedea în mintea mea atunci când sting lumina” înconjoară încăperea. Ce faci? Single-ul electro-pop „Last Time” este rezultatul colaborării dintre cunoscutul producător și saxofonist britanic Brendan Mills și noul producător și compozitor Coppermines. În timp ce munca lor constă în producție, muzica amplifică versurile piesei scrise de compozitorii Jamison și Anna Kline, care vorbesc despre dorul unei persoane și încercarea de a o scoate din minte prin băutură. Refrenul prezentază totul: „Ca și cum trăiesc într-un flashback/ Încerc să-l arunc înapoi/ Ca lichidul din paharul meu”, și este întărit de un clap moale, alert, crescând anticiparea. Cu instrumentația sa energică și versurile saturate de dorință, piesa nu te va lăsa altă opțiune decât să te ridici în picioare și să dansezi.

Colaborările dintre doi artiști înseamnă de obicei că produsul pe care îl creează va înflori cu o singularitate creativă care poate fi realizată doar atunci când doi sau mai mulți oameni se unesc. Brendan Mills și Coppermines sunt exemplul perfect al ceea ce înseamnă să iei doi artiști specializați în anumite lucruri și să-i aduni într-o cameră pentru a crea ceva inspirat. „Last Time” este rezultatul visător, înghețat cu sintetizatoare divine, în timp ce versurile sunt cireașa de pe tort, dorind ceva ce nu a existat niciodată de la început: o relație semnificativă.

Coppermines este un producător dance-pop și un proiect muzical al producătorului EDM Tim Chingos. Muzica a jucat un rol important în viața lui încă de la o vârstă fragedă. Pe tot parcursul liceului și al facultății, el s-a implicat în diverse grupuri muzicale, cântând la tobe și mixând la petreceri. Făcându-și debutul, Coppermines și-a făcut prima lansare oficială pe labelul Soave Records cu „Last Time”, colaborând cu producătorul și saxofonistul de renume mondial Brendan Mills. Bazat în Londra, Brendan Mills este unul dintre cei mai căutați muzicieni. Este solicitat în mod regulat în cele mai importante locații ale capitalei, de la Dorchester la Westminster Park Plaza, și a concertat în lumea întreagă pentru celebrități. Aclamat pe plan global, Brendan Mills are lumea la picioare, reușind să fie cel mai ascultat saxofonist din lume. Ajutându-l pe Coppermines cu debutul său oficial, „Last Time” este sperăm că prima dintre multele colaborări dintre cei doi.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți