Recenzie: Late July – Oliver Pinder

Recenzie: Late July - Oliver Pinder

Ne m-am întrebat vreodată dacă îți este teamă să te îndrăgostești? În „Late July”, cântărețul Oliver Pinder detaliază frica care vine odată cu deschiderea către un nou partener. Muzicianul reușește să surprindă într-un mod fenomenal senzația intoxicantă a unui nou romanță și cum o persoană nu poate să nu se îndrăgostească de cineva. Autorul descrie senzația ireală pe care o poate dărama dragostea de vară. Anxietatea pe care artistul o simte în privința sentimentelor sale este echilibrată de sentimentul romantic. Versurile dulci și emoționale sunt completate de melodia relaxată. În ansamblu, „Late July” este un cântec pop atingător și incredibil pe care îl vei asculta în buclă.

Cântecul începe cu o figură de chitară, la care se adaugă vocea răgușită a lui Pinder. Pe măsură ce solistul cântă despre sentimente, sunetele electronice sunt adăugate piesei, conferindu-i un sunet proaspăt și cool. La începutul refrenului, melodia se accelerează, iar cântărețul este acompaniat de voci minunate stratificate și armonizate. După al doilea refren, există un interludiu muzical care permite chitarei să strălucească. Înainte de încheierea cântecului, există un pod în care instrumentalul este redus, pentru ca solistul să aibă un moment de a-și evidenția vocea frumoasă și versurile atent alese. În cele din urmă, Pinder ar trebui să se afle pe lista ta de artiști de urmărit, datorită versurilor sale pline de sinceritate și vocii sale fantastice.

Oliver Pinder este un cântăreț și compozitor cu sediul în Los Angeles. Este influențat de artiștii săi preferați, cum ar fi The 1975, Maggie Rogers și Jeremy Zucker. Artistul face muzică de peste zece ani și a lansat primul său EP, „Island Rain”, acum opt ani. După primul său EP, a luat o pauză și a lansat doar un singur single intitulat „Lockdown” în ultimii șapte ani. Începând din 2022, cântărețul a fost inspirat și a lansat trei piese indie pop noi și minunate. Recent, compozitorul a anunțat un turneu în Europa, așa că ar trebui să-ți procuri bilete și să vii să vezi acest nou artist promițător în primăvara aceasta.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți