Recenzie: Lemonade – Sarah Wickett

Recenzie: Lemonade - Sarah Wickett

Recenzie: „Lemonade” – Sarah Wickett

Adevărata iubire este exact ca un pahar de limonadă răcoritoare într-o zi extrem de călduroasă: va fi perfectă indiferent cât de fierbinte sunt condițiile. Este genul de iubire ușoară și dulce despre care cântă Sarah Wickett în cel mai nou single al său, „Lemonade”. Pionieră a genului muzical Desi Pop-Country, Sarah Wickett își propune să creeze artă care să aducă oamenii împreună în fața unei lumi la fel de polarizate ca cea în care trăim astăzi. Odată cu lansarea noului său single, exact asta face. Există o prezență dominantă a muzicii Pop-Country și a influențelor muzicale Desi care lucrează mână în mână pentru a crea o piesă frumoasă și antrenantă. Melodia perfectă pentru a te răcori atunci când ai nevoie de o pauză revigorantă.

Piesa începe cu un beat country familiar care se cască în primul vers, unde Sarah începe să cânte despre iubirea ușoară care este mereu preferata ei. Se aude foarte clar banjo-ul pe parcursul acestei părți a melodiei. Ea menține totul foarte lejer și fluid în timp ce suntem aduși în refren, unde este adus un beat distinct în plus față de ritmul banjo-ului pe care acum îl iubim. Dacă asculți atent, vei auzi un ritm distinct adus de două tobe de mână. Acest instrument se numește tabla și este un instrument originar din India de la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Prin utilizarea banjo-ului și a tablei împreună, Sarah combină două genuri muzicale foarte distincte într-unul singur, făcând exact ceea ce dorea să facă. În partea de mijloc, se evidențiază gama vocală a lui Sarah prin notele pe care le poate atinge. Apoi, piesa revine imediat în centrul atenției, prezentând frumoasa combinare de banjo și tabla, demonstrând că două sunete foarte diferite pot fi puse împreună într-un mix perfect, la fel ca paharul ei de limonadă.

Originară din Beaverton, Ontario, Sarah a avut întotdeauna o pasiune adâncă pentru muzică. De cât își poate aminti, a fost inspirată de Shania Twain. Era o cântăreață și compozitoare naturală, dar influența lui Shania Twain i-a oferit cu adevărat impulsul de a-și începe cariera. Astfel, s-a mutat la Toronto și și-a continuat visul. După mutare, Sarah a început să fie vedeta principală alături de artiști de renume precum Wes Mack în Toronto. A fost invitată să cânte la premiile Canadian Country Music Awards, fiind recunoscută nu doar pentru talentul ei incontestabil, ci și pentru abilitatea de a depăși limitele. Lucrul special în muzica lui Sarah este că ea emulează și aprecierea ei pentru cultura punjabă. A început să se educe despre aspectele muzicale ale acestei culturi și, de atunci, a lansat multă muzică cu influențe Desi Pop. Expansiunea ei ca artistă se întinde pe tot globul, cu peste 1,5 milioane de stream-uri și 14 milioane de vizualizări pe TikTok.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți