Recenzie: Let Me Go – ARO

Recenzie: Let Me Go - ARO

Este întotdeauna interesant să auzim cântece din perspective pe care cu greu le vedem, precum perspectiva părții distructive a unei relații trecute. „Let Me Go” interpretat de artistul ARO este o piesă despre vorbitor care înțelege răul pe care l-a cauzat celeilalte persoane în relație și cât de periculos poate fi. Melodia este o experiență pop calmă și electrică cu un stil de producție curat. ARO are o voce de cântat unică care se potrivește foarte bine cu energia piesei și leagă întreaga melodie. Ceea ce face ca melodia să se evidențieze cu adevărat este faptul că personajul principal al piesei este atât de deschis în legătură cu relația și răul pe care l-a făcut celeilalte persoane, acest nivel de conștientizare a sinelui nu se vede atât de des și face ca melodia să fie atât de revigorantă. În ansamblu, ARO a făcut o treabă excelentă cu această melodie și este o melodie pe care cu siguranță doriți să o ascultați.

Sunetul de la începutul melodiei captează atenția și face o treabă bună în a captura atenția ascultătorilor. Conținutul liric al melodiei construiește cu adevărat acest cadru întunecat care pictează o imagine clară a naturii relației discutate. Ritmul pe parcursul melodiei se oprește în minte într-un mod plăcut și versatilitatea sa înseamnă că această melodie este perfectă de ascultat în diferite situații. Refrenul este și el captivant și generează o energie plăcută. Așa cum am menționat anterior, ARO are o voce captivantă, foarte unică și îmbunătățește experiența auditivă. Rândul „Sunt un dezastru natural” transmite cu adevărat ideea că vorbitorul înțelege cât de dificilă poate fi și este foarte greu să recunoști acest lucru, iar acest nivel de transparență îl face pe vorbitor mult mai plăcut. Povestea din spatele melodiei „Let Me Go” este una la care te atrage și combinația cu sunetul electro-pop întunecat face combinația perfectă pe care vrei să continui să o asculți.

ARO este un artist cu sediul în LA care folosește compozițiile sale pentru a-și descoperi părți ale sale și pentru a crește ca persoană. Este foarte deschisă în ceea ce privește propriile experiențe în muzica sa și speră că acesta are șansa să ajute oamenii care sunt dispuși să asculte. ARO însăși a vorbit despre cum îi place să prezinte părțile cele mai întunecate ale sale în loc să le ascundă și asta este ceea ce o face un artist atât de unic. Îi place să combine diferite elemente din genuri diferite precum alternative, electronic, pop, R&B și altele. Cu toată această explorare, ea reușește să găsească sunetul și estetica ei unică care surprinde perfect cine este ca artist și persoană. ARO este cu siguranță un artist de marcă care merită mai multă atenție și va păstra interesul ascultătorilor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți