Recenzie: Let Me Talk – Jacob Frohde

Recenzie: Let Me Talk - Jacob Frohde

Intrarea într-o relație este dificilă; dar a rămâne într-o relație este, în mod argumentabil, mai dificil. Uneori, ne pierdem în faptul că am realizat imposibilul și ne-am găsit într-o relație, uitând să îngrijim relația în sine. Pentru a ști cum să îngrijim o relație, partenerii implicați trebuie să-și comunice dorințele și nevoile. Chiar dacă sună ușor, comunicarea nevoilor emoționale și ascultarea partenerului pot fi dificile de realizat. „Let Me Talk” a lui Jacob Frohde demonstrează în mod explicit cât de dificil poate fi acest lucru atunci când ești tânăr și îndrăgostit.

Ascultă „Let Me Talk” de Jacob Frohde aici.

„Let Me Talk” este un strigăt din suflet pentru a comunica într-o relație tensionată. Single-ul începe cu o melodie delicată la pian care stabilește o atmosferă serioasă. În versul de deschidere, ascultătorii aud două mărturisiri separate ale artistului. Prima sugerează cum tinerii cupluri uită să lucreze la conexiunea lor odată ce se găsesc într-o relație angajată. În timp ce a doua mărturisire descrie cum distanța fizică experimentată în relație s-a înrăutățit de faptul că nu erau accesibili. Aceasta pictează o imagine vie despre cât de nepăsători suntem în iubire atunci când suntem tineri – uitând chiar să facem cele mai mici gesturi doar pentru a-ți aminti partenerului cât de mult îl adorăm. Frohde recunoaște cât de mult această nepăsare și-a pus amprenta și rostește o rugăciune emoționantă de comunicare în refren cu speranța de a restabili conexiunea. Dar vibrato-ul său crescând în al doilea vers al cântecului în care mărturisește: „Așa că, dacă vrei să funcționeze, voi munci / Așa că spune unde ascunzi murdăria și voi repara rana / Nu-mi pasă unde ai fost, cine ți-a atins pielea / Dacă mă lași să intru”, este apelul care este sigur să facă partenerul să-l asculte și să lichideze inimile ascultătorilor.

Toate acestea se construiesc către un final grandios de aranjamente instrumentale incredibile, în timp ce Frohde ne oferă o experiență asemănătoare cu cea a unui cor gospel prin interpretarea sa vocală remarcabilă. „Let Me Talk” este un simplu reminder că relațiile necesită un efort continuu în timp; și o parte esențială a acestui efort stă în comunicarea sentimentelor fundamentate în fericire și nemulțumire.

Jacob Frohde este un cântăreț, compozitor și muzician cu sediul în Suedia. Artistul este un pianist autodidact și cântă la chitară încă de la vârsta de opt ani. Un succes impresionant, având în vedere cât de dificile pot fi instrumentele cu corzi. Frohde lansează muzică din 2019; primul său single „Cigarettes for Minors” a fost lansat în decembrie 2019 și a strâns peste un milion de stream-uri. Discografia lui Frohde învăluie ascultătorii în balade emoționale și mărturisiri atrăgătoare, lăsându-i nerăbdători să audă mai mult. Dacă ți-a plăcut mesajul artistului de a comunica în relații la fel de mult ca și pe mine, arată-le ceva dragoste virtuală sub forma de stream-uri, aprecieri și urmăriri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți