Recenzie: let me tell you – DESTÍNA

Recenzie: let me tell you - DESTÍNA

Tatăl meu este un părinte trofeu. Părinții trofeu sunt părinți care se laudă cu realizările copiilor lor – în consecință, succesul copiilor lor reflectă cât de „fantastică” a fost educația oferită de ei. Dar tatăl meu a fost și un părinte absent. A părăsit familia mea când aveam șapte ani și numeroase evenimente de atunci au asigurat distanța dintre noi. Nu a fost prezent la niciuna dintre succesele mele sau la problemele pe care le-am îndurat pe parcurs, dar se laudă cu mine în fața familiei extinse și a prietenilor. Pentru o perioadă lungă de timp, acest lucru m-a iritat la culme. Dar am realizat că a fi un părinte trofeu (în cazul său) este modul în care el se confruntă cu insatisfacțiile de a fi un părinte absent. Și îmi place să cred că este realizația poetică pentru insatisfacțiile pe care absența lui le-a instigat în mine. „Să vă spun” al DESTÍNA dezvoltă această idee de justiție poetică pentru copiii părinților absenți.

Ascultați „Să vă spun” de DESTÍNA aici.

Vulerabilul „Să vă spun” servește ca o scrisoare deschisă către părinții absenți și detașați. În mod specific, aceasta este scrisoarea lirică a lui DESTÍNA către tatăl ei care a părăsit familia ei. Single-ul începe cu înregistrări audio de acasă înainte de a se estompa într-o melodie ușoară de pian cu sintetizatoare suprapuse. Primul vers descrie modul în care absența tatălui său a afectat-o. Versurile de deschidere: „Ca o încuietoare fără cheie / Ca un inimă care nu sângerează”, subliniază sentimentul general de incompletitudine. În pre-refren, sintetizatoarele cresc în ritm, în timp ce DESTÍNA decide să scrie o scrisoare tatălui ei cu intenția de a-și dezvălui experiențele de a crește fără el și de a obține închidere. Când refrenul cade, melodia de pian devine mai puternică pentru a sublinia adâncimea emoțională legată de acest eveniment. Versurile din refren dezintegrează scrisoarea în trei secțiuni: prima secțiune descrie durerea de a avea un părinte absent, a doua secțiune detaliază cum DESTÍNA nu a lăsat acest lucru să afecteze viitorul pe care l-a vizualizat și l-a obținut pentru ea, iar a treia secțiune îi informează tatălui ei că este în sfârșit pregătită să renunțe. Al doilea vers construiește pe această idee de a lăsa în urmă; în cadrul acestuia, DESTÍNA afirmă: „Și nu pot pierde ceea ce nu am pierdut niciodată”. Este perplex pentru un ascultător la prima ascultare, dar oferă o întrebare care provoacă gândirea. Dacă un părinte părăsește familia, poate fi cu adevărat considerat un părinte în primul rând? Această perspectivă place în mod necesar unui părinte absent în viața ta. Prin eliminarea semnificației lor, îi plasezi în mod corect acolo unde le aparține – în nonexistență. O pedeapsă poetică justă. Pe măsură ce melodia avansează, sintetizatoarele înfloresc și dobândesc o senzație mai ușoară pentru a demonstra libertatea pe care DESTÍNA și-a permis-o acum că renunță.

Rezidenta actuală din Nashville, DESTÍNA, nu este străină de faima pop sau pasiunea pentru muzică. După ce a fost una dintre favoritele fanilor la The Voice de pe NBC, ea și-a urmat propriul proiect. De la începutul acestuia, DESTÍNA a adus publicului single-uri puternice și emoționale. De asemenea, a arătat și impresionanta ei varietate și diversitate în atmosfera pe care o creează. Cel mai recent single al ei, „Să vă spun”, este al cincilea single lansat și este cel mai vulnerabil până acum. Dacă v-ați bucurat de scrisoarea deschisă a lui DESTÍNA la fel de mult ca și mine, arătați-i puțină iubire virtuală în forma de streaming-uri, like-uri și follow-uri! Este și cel mai bun mod de a ține pasul cu artistul și de a afla detalii despre viitoarele ei lansări.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți