Recenzie: Let You Go – Sophie Gray

Recenzie: Let You Go - Sophie Gray

Din când în când, este sănătos să lași în urmă luptele tale. Până la urmă, vei fi mai bine pregătit să le înfrunți cu mintea limpede. În noua sa melodie pop veselă, „Let You Go”, Sophie Gray cântă despre depășirea unei despărțiri. Presupun că a făcut totul în prealabil, de la ruperea pozelor la blocarea lor pe rețelele sociale. Acum vrea să petreacă o seară distractivă cu prietenii ei. Se pare că lucrurile merg bine pentru o vreme. Cu toate acestea, cu inhibițiile ei scăzute, gândurile despre iubirea pierdută revin în valuri. Poate că nu era complet peste fostul ei iubit. Experiența lui Gray dovedește doar că singurul mod de a lăsa într-adevăr în urmă luptele tale este să le înfrunți în față.

Textul și instrumentația melodiei sunt foarte contrastante. Pe de o parte, instrumentalul este vioi și are o linie de bass excelentă. Mi-a plăcut în mod deosebit pauza de dans din refren. Pe de altă parte, versurile vorbesc despre lupta lui Gray de a trece peste o despărțire. Prietenii ei se distrează în timp ce ea e blocată în gândurile despre iubirea pierdută. Linia de la sfârșitul refrenului rezumă destul de frumos mesajul, „Și mi-e dor să trăiesc cu fantoma ta, dar nu te voi lăsa niciodată să pleci.” Cred că acest contrast face un bun job în ilustrarea războiului din mintea lui Gray. Ea vrea să treacă peste fostul ei iubit, dar nu vrea să uite nici momentele bune. Acesta este un obstacol comun în timpul depășirii unei despărțiri. Cred că este ceva la care mulți ascultători se pot raporta.

Sophie Gray este o cântăreață-compozitoare americană din Denver, Colorado, care și-a dezvoltat dragostea pentru muzică de la o vârstă fragedă. A început să cânte la chitară și să scrie cântece. Ulterior, a început să-și prezinte munca. Gray are acum 18 ani și continuă să lucreze din greu. „Let You Go” este primul ei single din 2023. Dacă vrei să afli mai multe despre ea, îți recomand single-ul ei din 2021, „The Shock”. Similar cu „Let You Go”, are o energie de dans excelentă. În loc să vorbească despre tristețea unei despărțiri, se laudă cu emoția iubirii noi și a avutului unui crush. Nu pot să aștept să aud și alte povești pe care le are de povestit Sophie Gray! Urmați toate rețelele de socializare ale ei de mai jos pentru a fi la curent cu noile lansări.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți