Recenzie: LIFE’S A MESS – The Tyne

Recenzie: LIFE'S A MESS - The Tyne

A îndrăgosti este prezentat ca una dintre cele mai frumoase lucruri din viață; dar în acest caz, The Tyne nu este de acord. Single-ul lor, „LIFE’S A MESS”, este un imn anti-dragoste despre cum sentimentele romantice sunt destul de neplăcute. Este în regulă să nu crezi în dragoste din cauza unui lucru care s-a întâmplat în trecut, poate nu s-a întâmplat niciodată cu tine sau pur și simplu nu crezi. Oricare dintre aceste motive poate oferi oamenilor perspective și opinii diferite despre această idee. Îmi place să mă numesc un romantic incurabil, cu prea multe așteptări înalte, dar trebuie să învăț cum să le temper puțin, deoarece aceste așteptări ridicate sunt cele care îmi trezesc emoțiile la ascultarea acestui cântec. Dragostea poate fi complicată , dar este plină de învățăminte, astfel încât să nu mai repeți aceleași greșeli. De cele mai multe ori, ne conducem de la cap (ceea ce este în regulă uneori!) și ignorăm inima; ambele pot duce la o decizie bună, dar una este mai împlinitoare – inima.

La începutul piesei, The Tyne oferă un peisaj sonor puternic punk-pop și rock cu o chitară electrică și percuție care îmi amintește de piesele mai vechi ale trupei 5 Seconds of Summer. Aceștia au un sunet unic și energic care te face să vrei să sări din scaun și să te contopești cu muzica. Vocile puternice sunt îmbunătățite de ritmul muzicii pentru a crea un sunet care te încurajează și te emoționează. Coerența vocii lor persistă prin schimbări subtile de tempo, dar păstrând aceeași energie puternică. Tonul vocii și melodia se completează reciproc, creând o atmosferă vie. Te face să vrei să cânți împreună, să asculți melodia tare în camera ta și să dansezi liberi pentru că și tu ești împotriva iubirii. Versurile „F*ck falling in love” sunt cântate de mai multe ori pentru a reaminti ascultătorului mesajul piesei.

The Tyne este o trupă formată din cei trei membri, Cooper Stout, Ryan Lofthouse și Josh James. S-au întâlnit în 2019, când doar Stout și Lofthouse erau în Nord-Est, dar mai târziu l-au recrutat pe James la începutul anului 2020. Nu au putut construi o conexiune muzicală din cauza pandemiei, dar au avut ocazia să se apropie prin intermediul rețelelor sociale și să împărtășească idei de cântece. Au acumulat un număr de peste 400.000 de urmăritori pe TikTok în grădinile părinților lor. Trupa și-a lansat primul lor EP, „BORN ON THE INTERNET”, cu Slug Dunk Records în august 2022, cu o colecție de cântece care evidențiază încrederea și amestecul lor de pop-punk contemporan. Îi lasă la o parte clișeele depășite ale genului și demonstrează talentul lor muzical unic! Au un sunet propriu, iubesc pop-punk-ul și doresc să aducă și alte genuri pentru a experimenta. The Tyne este o trupă pe care nu vei regreta să o descoperi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți