Recenzie: Lighthouse – Loryn Taggart (feat Joe Moralez)

Recenzie: Lighthouse - Loryn Taggart (feat Joe Moralez)

„Lighthouse” este o melodie ușoară, de tip folk pop, în colaborare cu Loryn Taggart și Joe Moralez. Piesa se caracterizează prin instrumentație emoțională și voci bogate. Aici, Taggart și Moralez transmit experiența de a te pierde și de a încerca să găsești speranță prin metafora unui far. Farurile sunt luminătoare în întuneric – pentru Taggart, ele sunt exemplul suprem al găsirii de sine. A parcurge o călătorie întunecată și a găsi lumina care te ghidează înapoi acasă. Inspirat de piesa „Happy” a lui Jadea Kelly și scris de Kelly, Moralez și Taggart între apelurile Zoom, acesta este un nou lansat care s-a transformat într-o baladă pop cinematografică și frumoasă.

În „Lighthouse”, vocile lui Moralez și Taggart se îmbină într-o melodie de influențe folk și pop despre a te pierde pe tine însuți, a pierde speranța și a pierde încrederea pe măsură ce avansezi în viață. Navele au nevoie de ghidaj pentru a se deplasa în noapte. Ele se uită la faruri pentru a străpunge întunericul și a le naviga. Într-un mod similar, oamenii adesea se pierd pe ei înșiși. Avem nevoie de o lumina călăuzitoare care să intre în călătoria noastră prin întuneric și să ne orienteze. Duo-ul exprimă acest sentiment cu refrenul „Derivând fără un far în mijlocul nopții / Fericit, dar apoi mă pierd uneori în altcineva”. Această imagine continuă în versuri cu versuri precum „Te zbați pe mal / Sau ești în ocean / Ce cauți.” Producția pop cinematografică și vocile bazate pe folk creează o experiență emoțională în timp ce o asculți.

Loryn Taggart este o cântăreață și compozitoare cu sediul în Montreal care și-a lansat primul single, „In My Company”, în 2019. De-a lungul anilor, ea a lucrat pentru a-și contura sunetul folk pop. A fost nominalizată la premiile Canadian Folk Music Awards, a jucat rolul lui David Bowie într-un turneu național de tribut și a făcut un tur însoțindu-l pe muzicianul canadian de folk Donovan Woods. „Lighthouse” cu Joe Moralez este a cincea piesă pe care Taggart o lansează în 2023. Mai târziu în acest an, ea plănuiește să lanseze albumul său de debut. Joe Moralez este un cântăreț, compozitor și producător talentat cu baza în Los Angeles, California.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți