Recenzie: Like I Do – Mandy Slate

Recenzie: Like I Do - Mandy Slate

Despartirile au tendinta de a fi dificile si neplacute, dar fac parte din natura umana. Dorinta de a revedea o iubire trecuta poate fi greu de gestionat, dar este important sa ne reamintim acele sentimente trecute de dragoste cu o simtire de compasiune. Asa ca de ce sa nu privim inapoi si sa ne aducem aminte de o iubire trecuta printr-un imn pop de vis? Pregateste-te pentru urmatoarea melodie a verii, ultima piesa de Mandy Slate, „Like I Do”. Desi din punct de vedere textual, piesa este menita sa fie o despartire emotionala, piesa este inca prinsipatoare si distractiva si perfecta de dansat. Executia piesei este foarte curata, deoarece a fost produsa de Cooper Schott. Desi subiectul piesei este serios, emană o ambianta vibranta si tocmai asta face ca acesta sa fie o melodie perfecta pentru vara.

Utilizarea sintetizatoarelor pe tot parcursul piesei face ca melodia să se simtă foarte modernă şi luminată. Interpretarea vocală a lui Mandy Slate este foarte curată şi fluentă, iar aceasta îmbunătăţeşte continutul textual. Ea arata un nivel de sinceritate în poveste pe care o spune. Intrducerea piesei este moale şi ajută treptat să atragă ascultătorii. Livrarea versurilor, în special în versete şi poduri, arată cât de multă distracție Mandy Slate poate avea în piesă. În plus, adaugă valoare de divertisment pentru ascultători care se pot distra cântând împreună cu „Like I Do”. Refrenul face un bun serviciu de a nu se îndepărta prea mult de versuri până la punctul în care să distrugă personalitatea piesei. Totuşi, refrenul este încă interesant deoarece este foarte pricinuitor şi repetitiv în cel mai bun mod. În general, Mandy Slate străluceşte cu adevărat în această piesă şi este gata să-şi facă un nume.

Mandy Slate este o artistă și compozitoare de electropop cu sediul în LA, California. La colegiu, s-a axat mai mult pe scrierea de eseuri și poezii. Apoi a început să se ocupe de muzică, ceva ce a vrut mereu să facă, dar a fost atât de înspăimântată o perioadă lungă de timp. Ea a fost interpretă de mult timp, dar a început să-şi lanseze muzica în 2021, cu primul ei single „Loveblind”. Piesa sa „Like I Do” este piesa finală a ultimului ei EP, „101”. EP-ul are ca temă suferința în dragoste și consecințele despărțirii de cineva drag. Mandy Slate se încadrează mai mult în genul electronic dream pop și este un stil pe care îl execută eficient. Mandy Slate poate crea o stare de vis minunată cu muzica care ajută să transporte ascultătorii. Ea speră ca muzica sa să ajungă la persoanele potrivite care vor găsi ceva semnificativ în munca sa.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți