Recenzie: Living – Kitty Rae

Recenzie: Living - Kitty Rae

Nu este niciun secret faptul că viața este foarte, foarte grea; dar totuși, societatea ne învață să pretindem că nu este așa. Ni se spune că nimeni nu vrea să fie în preajma unei persoane triste sau care se luptă. Așa că ne punem această înfățișare falsă, zâmbim în toate pozele și pretindem că ne descurcăm mult mai bine decât suntem în realitate. Problema este că atunci când nu poți fi sincer sau să-ți exprimi emoțiile adevărate, toate acestea se acumulează în interior și în cele din urmă ajungi să atingi punctul de rupere. Viața perfectă și fericită pe care o arătăm lumii începe să se prăbușească. „Living” de Kitty Rae, este o baladă melancolică care cântă ceea ce gândim toți; sunt chiar real dacă lumea pe care o creez în jurul meu nu este?

„Living” este o melodie pop modernă, foarte visătoare și întunecată, cu care aproape oricine se poate identifica. Stilul îmi amintește de o combinație între Billie Eilish și Sabrina Carpenter. Vocile lui Kitty sunt foarte delicate, șoptite, elegante și plăcute urechilor. Mai ales în cor, straturile de armonizare sunt atât de frumos înfiorătoare. Instrumentația include o chitară care are o vibrație RnB datorită alegerilor stilistice și a tonului. Ritmul și groove-ul sunt cu adevărat clasice – întorcându-se la caracteristicile visătoare – parcă face parte dintr-un spectacol de jazz din anii 1920-1930.

Kitty Rae este un artist dark electro-pop din Victoria, Australia. Cunoscut pentru versurile sale emoționale și varietatea diversă de stil, Kitty a acumulat deja peste 80.000 de stream-uri începând cu debutul său în 2021 cu piesa „Red Lights”. Doar în 2023, Kitty a lansat 3 single-uri, inclusiv „Living”, care fac parte din albumul său de debut „Lightning Strikes”, care va fi lansat pe 22 septembrie! Cu o reputație crescândă pentru spectacole live pline de energie și captivante, în 2023, Kitty Rae a susținut artiști precum King Stingray, Teenage Dads, D’Arcy Spiller și a cântat la festivaluri precum Moomba Festival, Brunswick Music Festival și The Push All Ages Tour. Kitty speră să folosească muzica sa pentru a ajuta și pe alții să știe că nu sunt singuri. Nu uitați să verificați și celelalte single-uri de pe albumul viitor, „Sick of Being Sad” și „Villain”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți