Recenzie: Lockers – Jules Atlas

Recenzie: Lockers - Jules Atlas

Este în natura umană să ne ținem sentimentele și emoțiile ascunse. Acest lucru se datorează faptului că nu vrem să fie folosite împotriva noastră sau să permitem altora să profite de ele. Poate fi dificil să-ți exprimi cu adevărat sentimentele unei persoane, așa că sfârșim prin a le spune „sunt bine” sau „sunt ok” când, de fapt, nu suntem. Este mai ales dificil atunci când vine vorba de o persoană importantă în viața noastră. Single-ul lui Jules Atlas, „Lockers”, vorbește despre incapacitatea de a comunica corect unul cu celălalt atunci când ești într-o relație. Greutatea de pe umerii noștri devine tot mai grea, și uneori nu știm cum să o eliberăm și să o descărcăm. În final, ambele părți sunt rănite pentru că pretind că sunt bine, când în realitate e exact pe dos. Asta nu face decât să dăuneze și mai mult relației.

Atlas începe melodia sa, „Lockers”, cu acorduri ușoare de chitară care creează o melodie frumoasă și melodioasă. Peisajul sonor influențat de pop-acustic ajută la transmiterea emoției pe care Atlas o aduce prin versuri. Vocea sa sună clară și pasionată, iluminând mesajul în mod complet și făcând ascultătorul să simpatizeze cu cei doi îndrăgostiți care nu pot spune nimic unul altuia. Tempo-ul primului refren este pasional, cu ritmuri subtile, în timp ce al doilea refren este mai ritmat, semnificând emoția mai profundă a versurilor. Vocea lui Atlas are un ton mai înalt, ceea ce amplifică semnificativ întregul al doilea refren și creează o senzație sinceră. Podul piesei are un sentiment de tristețe și regret în vocea lui Atlas, care este subtil constrastat cu note mici de pian. Tempo-ul crește apoi în penultimul vers cu ad libs suplimentare și ritmuri bazate pe percuție, sugerate de finalul piesei și, eventual, al relației. Ultimul vers al piesei se estompează cu vocea frumoasă și curată a lui Atlas și acorduri ușor de chitară care conduc la un final ambiguu.

Jules Atlas este un cântăreț născut și crescut în Hamburg, Germania. Vocea și chitara sa captivează audiența prin muzica sa. La vârsta de 18 ani, a intrat în scena muzicală din Londra și a făcut apariții constante pe scenele orașului și a atras atenția localnicilor. A cântat la Sofar London, Madrid, Hamburg, Milano, NYC, Philadelphia și Washington D.C. Genul său muzical este folk, dar cu o combinație de pop, iar el are peste 6.000 de ascultători lunari pe Spotify. Concertele sale în Europa alături de Rhys Lewis și Axel Flovent și spectacolele în care el a fost cap de afiș i-au permis lui Atlas să-și construiască o bază de fani. Albumul său de debut, produs de Swen Meyer și Vincent Van der Klugt, va fi lansat în această vară! Asigurați-vă că îl verificați pe Jules Atlas și așteptați cu nerăbdare albumul său de debut!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți