Recenzie: Logic – Mykyl

Recenzie: Logic - Mykyl

Care este cel mai bun cuvânt pentru a descrie să te arunci cu capul înainte într-o relație nouă, în ciuda îndoielilor anterioare? Unii ar spune „ilogic”, pe baza căruia Mykyl își bazează cel mai nou single electro-pop intitulat „Logic”. Relațiile începătoare sunt greu de definit; experimentezi o mulțime de semnale amestecate, faci lucruri adolescente stupide împreună, și când în sfârșit pare că sunteți pe aceeași lungime de undă, unul dintre voi se răzgândește și începe să-și pună la îndoială deciziile. „Logic” capturează exact această senzație de a începe o relație nouă și de a învinge „logica” conform căreia nu ați fi potrivit împreună și, în schimb, încercând, crezând în sentimentele pe care le aveți unul pentru celălalt.

„Logic” este un omagiu adus synth-popului și versurilor de dragoste în stilul lui Ed Sheeran; primele câteva secunde ale piesei spun imediat ascultătorilor ce fel de vibrație urmărește Mykyl. Există un sintetizator puternic care persistă în fundal, și cu ritmurile captivante ale refrenului, „Logic” se situează între energic și relaxant, oscilând într-o zonă gri. Compozițiile lui Mykyl completează ambele aspecte – versurile, așa cum s-a mai menționat, amintesc de clasicul stil muzical povestitor al lui Ed Sheeran. „Logic” este plin de afecțiune și de ambiguitatea unei relații noi; povestește despre doi oameni care vor să înceapă o relație, dar unul dintre ei se retrage mereu. Mykyl cântă: „Știu că ne-am născut să încălcăm regulile / dar acum îți pui la îndoială tot ce facem”; această ezitare este atât de relatabilă, amintindu-mi de momentul în care te afli în fața unei alegeri care poate fi fie un dar trimis de ceruri, fie un dezastru iminent. În ciuda necesității de retragere, „Logic” petrece mult timp fiind vocea încurajatoare atunci când te simți indecis într-o relație. Piesa ne spune că uneori trebuie să abandonezi logica atunci când vine vorba de a cunoaște o persoană nouă – desigur, s-ar putea să se încheie prost, dar s-ar putea să fie și cea mai bună decizie pe care ai luat-o vreodată. Nu vei ști până nu încerci.

Cariera muzicală a lui Mykyl a început în plină pandemie în 2020 și s-a dezvoltat continuu în anii care au trecut de la lansarea primului său single „Never Be”. Discografia sa este vastă și plină de muzică sinceră și vulnerabilă; piesele sale sunt veridice în sinceritatea și pasiunea lor. La fel ca o îmbrățișare caldă care te ridică în picioare după o cădere, Mykyl lansează muzică care îi face pe ascultători să se simtă susținuți. Baza sa de fani a crescut semnificativ de la debutul său în 2020, iar acum numără peste 270.000 de ascultători lunar pe Spotify. „Logic” este în prezent cea mai nouă piesă a sa și merita cu siguranță ascultată de fiecare dată.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți