Recenzie: Lonely Nights – Brooke Daye x Lil Lotus

Recenzie: Lonely Nights - Brooke Daye x Lil Lotus

Recenzie: „Lonely Nights” – Brooke Daye x Lil Lotus

Oricine s-a mutat într-un oraș nou știe cât de singur poate deveni. Te afli într-un loc nou, fără să cunoști pe nimeni, navigând prin împrejurimi necunoscute. Este mai dificil atunci când faci legături cu persoane noi care nu sunt autentice și pur și simplu nu te integrezi în peisaj. Brooke Daye exprimă astfel de sentimente în noul ei single, „Lonely Nights”. Ea a compus piesa despre sentimentul că nu se încadrează în cultura din Los Angeles, extinzându-se la un sentiment general de neînțelegere. „Lonely Nights” este o colaborare cu artistul Lil Lotus. După ce Daye a oferit un teaser al melodiei pe TikTok, Lil Lotus a ajuns la ea și a întrebat dacă poate participa, deoarece se identifica cu mesajul piesei.

„Lonely Nights” pare a fi piesa perfectă de ascultat în timpul unei plimbări nocturne, pentru a te destresa cu privire la necazurile vieții într-un oraș nou. Piesa este plină de energie comercială pop și pop rock, având melodii captivante și ritmuri pop pline de viață. Vocile clare ale ambilor artiști se completează perfect, oferind versuri memorabile care îți vor face să cânți împreună în scurt timp. Versurile melodiei sunt un contrast delicios cu muzica animată, evidențiind sentimentele triste de singurătate. Daye începe piesa cu versuri pline de impact, „Nu am pe cine suna/Toți prietenii mei adoră când mi se întâmplă ceva rău/Primul care zâmbește când pierd totul/Acest oraș este fals/Va oferă otravă, dar spun că este dragoste.” Deși versurile piesei „Lonely Nights” sunt melancolice, atmosfera veselă și energică a muzicii te va face să dansezi tristețile departe.

Brooke Daye este o impresionantă cântăreață și compozitoare cu sediul în Los Angeles. Ea a primit o ofertă de publicare doar la 10 luni după mutarea în Los Angeles, semnând cu Concord Music Group. Stilurile sale de scriere variază de la pop, country, rap și urban. Colaborările notabile ale lui Daye includ Louie Lastic, Dayyon Alexander, Jeff Shum și Jasper Harris. Pe lângă activitatea sa de compozitoare, ea se concentrează și pe propria muzică, scriind și interpretând cântece din inimă. Daye se inspiră adesea din propriile decepții amoroase și lupte interne, creând muzică autentică, pe care publicul se poate identifica. Un artist la fel de impresionant, Lil Lotus este noua față a pop-punk-ului. El amestecă cu gust rap, emo, pop și pop-punk în compozițiile sale. În 2017, a lansat primul său EP, Bodybag, începând o serie de single-uri și EP-uri care au adunat peste 30 de milioane de stream-uri. Albumul lui Lil Lotus, ERRØR BØY, arată că el este o forță de necontestat a pop-punk-ului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți