Recenzie: loner – joan

Recenzie: loner - joan

Mă simt ca persoanele timide și liniștite sunt adesea înțelese greșit. Oamenii care le întâlnesc pot crede că nu vor să vorbească, așa că sfârșesc ignorate. În realitate, însă, persoanele timide au multe de spus. Doar că le trebuie puțin mai mult timp să se deschidă. Știu asta pentru că și eu sunt o persoană timidă, dar am un grup de prieteni strâns legați cu care pot fi eu însumi și mă pot relaxa. În melodia „loner”, piesa de titlu a noului lor EP, joan vorbește despre găsirea acestui tip de conexiune într-o lumină romantică. Chiar dacă relațiile mele sunt diferite, mă simt foarte ușor să mă identific cu povestea acestei piese și cred că și alți ascultători vor face la fel.

Partea mea preferată a acestei melodii a fost instrumentația. Chitara, tobele și vocile de fundal au făcut ca piesa să sune ca o melodie nostalgică a unei trupe de băieți din anii 2000. În ceea ce privește versurile, au jucat un rol important în făcând piesa atrăgătoare. Cred că acest lucru se datorează repetiției anumitor versuri. De exemplu, linia „toate în capul meu” este repetată aproape la începutul primului vers. În plus, mi-a plăcut că piesa avea o calitate de poveste. La început, versurile vorbesc despre cum însuși cântărețul este un solitar. În ultimul refren, piesa schimbă punctul de vedere și aflăm că și cealaltă persoană se simte la fel. A fost foarte înălțător și mi-a plăcut cum toată lumea a avut un final fericit.

joan este un duo format din doi bărbați, cu sediul în Arkansas. De când și-au lansat primul single în 2021, au acumulat 150 de milioane de stream-uri din întreaga lume! Melodiile lor pop atrăgătoare trebuie să fie în playlist-ul tău de ridare morală. Au multe piese despre navigarea în viață și dragoste. Dacă ai nevoie de recomandări, verifică „flowers”, o altă melodie de pe noul EP. Este despre situația foarte relatabilă a acceptării unei despărțiri. În contrast, „nervous” vorbește despre cât de greu este să fii în fața unei îndrăgoste țis. Dacă îi vrei să-i vezi în persoană, vor realiza un turneu în Statele Unite în luna mai! Verifică rețelele lor sociale de mai jos pentru mai multe informații.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți