Recenzie: Long Way Around – Monique Benabou

Recenzie: Long Way Around - Monique Benabou

Monique Benabou lansează noul single „Long Way Around”, despre îmbrățișarea călătoriei care este viața. Dacă ești prea concentrat pe un scop final, poți să ratezi calea care te duce acolo într-o clipă. Oamenii vor avea mereu o părere despre felul în care alegi să-ți trăiești viața, dar trebuie să ignori vocile lor și să urmezi propriul drum, chiar dacă este unul mai puțin frecventat. Realizarea viselor tale nu înseamnă mare lucru dacă nu recunoști pașii pe care i-ai făcut și apreciezi obstacolele pe care le-ai depășit pentru a ajunge acolo. „Long Way Around” susține cu mândrie ideea de a-ți croi propriul drum și de a-ți îmbrățișa propriile scopuri în lumea aceasta. Chiar dacă nu știi unde vei ajunge, inima ta este un călăuză interioară care te va ghida mereu în locul potrivit, chiar dacă trebuie să ocolești un drum mai lung pentru a ajunge acolo.

„Long Way Around” este primul single al Moniquei Benabou cu noul ei sunet. Ea are un mesaj puternic despre scop și mândria de a fi acolo unde te afli, și vrea să-l împărtășească cu lumea. Viața nu este despre a mulțumi pe ceilalți; este despre a ne împlini pe noi înșine, indiferent cum arată asta în ochii celorlalți. Monique este dedicată creării de lucrări de artă intenționate. Ea folosește talentul său pentru a ne conecta cu puterea interioară, speranța și valoarea noastră pe măsură ce călătorim prin viață. „Long Way Around” transmite un mesaj pe care ar trebui să încercăm toți să-l învățăm. Instrumentalele eteree împreună cu vocea puternică a Moniquei se îmbină armonios pentru a transmite un sentiment necesar de siguranță într-o lume care poate părea orice altceva. Este important să înflorești acolo unde ești plantat, să te hrănești tu însuți, să fii mândru de semințele tale, să îmbrățișezi călătoria și luptele pe măsură ce crești și să nu uiți să arunci o privire în jur pe măsură ce te înalți spre cer.

Monique Benabou este o cântăreață/compozitoare din Los Angeles, California. Ea a debutat pentru prima dată în competiția de cântat de la NBC, The Voice, acum peste 10 ani. Monique a călătorit în turnee internaționale cu muzica sa și experiențele de vindecare sonoră. Ea și-a făcut un nume important ca o vocalistă puternică și compozitoare transformațională în industrie. Ea a lucrat alături de legende ale industriei precum Christina Aguilera, Jason Derulo și Colbie Caillat, iar colaborează cu mărci de renume precum ABC, Disney și Pepsi Cola. Misiunea Moniquei este de a răspândi mesaje de unitate, speranță și perseverență prin muzica ei. Ea vrea să inspire cât mai multe persoane să-și folosească vocea și să-și onoreze adevărul. Ea vrea ca muzica ei să contribuie la schimbarea modului în care oamenii se văd pe ei înșiși și pe drumul pe care se află, iar „Long Way Around” cu siguranță ne încurajează să fim încrezători în cine suntem și să nu ne cerem scuze pentru locul în care suntem în călătoria plină de provocări a vieții!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți