Recenzie: Lose Lose – Alexa Cappelli

Recenzie: Lose Lose - Alexa Cappelli

Prietenii falși sunt ca o funie fragilă. Te străduiești în permanență să menții totul în echilibru, luptându-te să rezolvi problemele lor, doar pentru a obosi și a-ți pierde echilibrul, ducând la sfârșitul prieteniei. În cântecul pop-punk plin de anxietate „Lose Lose”, Alexa Cappelli exprimă această scenă exactă și motivele pentru care a decis să rupă legătura cu un prieten apropiat: „spui că mă iubești, dar critici fiecare mișcare a mea”; „mă determini să îmi cer scuze pentru lucruri pe care știi clar că nu le-am spus niciodată”. Există doar atât de mult pe care cineva îl poate suporta înainte de a realiza că cineva pe care credeai că este un prieten, de fapt nu se încadrează în definiția unui prieten. Uneori este nevoie de ani de scuze forțate, critici inutile și narcisism victimal înainte de a ajunge în sfârșit la punctul de rupere. Dacă te afli într-o situație de a pierde, acesta poate fi melodia potrivită pentru a te ajuta să te scoată de pe acea sfoară fragilă.

Chitare rock strălucitoare, voci puternice și tobe pline de viață–care alt mod mai bun de a-ți exprima emoțiile reale decât cu instrumente sincere? Frustrarea lui Alexa Cappelli față de un prieten calculat poate fi auzită înrădăcinată în melodiile sale, precum și în vocea sa, ceea ce o diferențiază ca o compozitoare talentată. „Lose Lose” continuă să demonstreze angajamentul și curajul ei de a povesti versiunile brute ale poveștilor sale. Refrenul spune totul, cu lozincă puternică, „nu pot câștiga, nu pot merge înainte, pur și simplu nu pot – este o pierdere sigură”. Alexa Cappelli face clar că nu mai dorește să fie pionul în jocul de șah al „prietenului” ei, așa cum ilustrează coperta noului ei single.

Alexa Cappelli, artistă în vârstă de 23 de ani și stabilită în Los Angeles, reprezintă definiția adevărată a unei staruri pop în ascensiune. Înconjurându-se cu muzică în întreaga sa viață, ea a luat lecții de voce și a urmat apoi teatru muzical, emisiuni de televiziune cu concursuri de cântat și în cele din urmă compoziție. În 2018, ea a decis să participe la faimoasa emisiune de căutare a talentelor, „The Voice”, unde și-a extins baza de fani în mod exponențial. Deși nu a câștigat, Alexa nu a lăsat acest lucru să îi diminuă visele muzicale. Ea a continuat să-și lanseze oficial cariera cu single-ul ei viral, „Forbidden”, în timpul pandemiei din 2020, care a înregistrat peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify până în prezent. Talia ei pentru compoziție autentică a stabilit o tendință solidă pentru creșterea popularității ei. Odată cu fiecare cântec nou pe care îl lansează, Alexa Cappelli continuă să-și confirme numele câștigat în cadrul premiilor MTV „Vocea unei generații”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți