Recenzie: Lost In The Music – Phoebe Willo

Recenzie: Lost In The Music - Phoebe Willo

Acum un an, lumea a fost prezentată abilității sonore a cântăreței Phoebe Willo. Ne-a lăsat fără cuvinte cu EP-ul său de debut, Buy Us More Time. Pe acest EP, ea demonstrează abilitățile sale în ceea ce privește versurile și stilul vocal unic. De la acest EP, Phoebe a lansat o nouă piesă, Lost in the Music. O melodie dedicată sentimentului de a fi captivat de melodia ta preferată. Pierderea într-o piesă este atât de obișnuită încât este adesea luată în considerare fără să i se dea prea multă atenție, dar Phoebe adoră acest sentiment. Lost in the Music este un omagiu adus seninătății acestui sentiment.

Lost in the Music este la fel de etereală ca și lucrările anterioare ale lui Phoebe, dar are un aer care dă viață atmosferei. Are o vibrație ușor dance-pop care contribuie la atmosfera în general cerească. Creând un peisaj sonor la fel de captivant precum versurile lor. În versuri, Phoebe descrie motivele pentru care oamenii se refugiază în muzică. Distracție, evadare, orice faci pentru a te simți bine cu tine însuți în momentele scurte în timpul unei melodii bune. Acesta este punctul acestui cântec, muzica este atât de esențială pentru viața umană, și cu cât suntem mai copleșiți de sunetele chitarei și tobelor, cu atât suntem mai fericiți. Nu este o soluție perfectă, dar este o modalitate de a uita de griji, chiar și pentru un moment. Lost in the Music se încadrează în mod confortabil în genul muzical dream pop. Cu producția sa densă și peisajele sonore ecouri, te pierzi în atmosferă, iar în combinație cu vocea șoptită a lui Phoebe, este suficient pentru a pune oricine în transă. Acesta este un sunet cu care Phoebe se identifică cel mai mult, multe dintre cântecele sale încadrându-se în genul neo-psihe-delic, dar Lost in the Music are un impact prin utilizarea sa unică a dansului și a subiectului.

Phoebe Willo este o cântăreață / compozitoare din Brighton. Este un artist multi-instrumentist în cântece, cântă la ukulele, pian și chitară. Cariera sa muzicală a debutat în septembrie 2022 și a fost în creștere constantă de atunci. Cu peste 130.000 de ascultători lunar la Spotify, putem spune că Phoebe își atrage atenția în industrie. Ca mulți muzicieni, ea a fost implicată în muzică încă de la o vârstă foarte fragedă, dar pasiunea sa a dus-o la înălțimi mari. Dreampop este un gen muzical care tinde să fie trecut cu vederea în mainstream, dar Phoebe s-ar putea să schimbe acest lucru în curând. Sunetul ei este distinctiv, iar condeiul său creează aur. Phoebe Willo este un artist pe care merită să-l urmărești cu atenție.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți