Recenzie: Lost In Your Eyes – Ronna Riva

Recenzie: Lost In Your Eyes - Ronna Riva

„Lost In Your Eyes” de Ronna Riva surprinde esența unei seri petrecute cu prietenii în club. Muzica te transportă direct pe scenă, cu ritmuri perfecte pentru dansat, cântat împreună și pierdut cu adevărat în muzică, pe măsură ce Riva cântă despre pierderea în ochii cuiva. Ea cântă despre cum este transportată într-o altă lume de fiecare dată când privește în ochii cuiva, incapabilă să se gândească la altcineva sau la altceva în afară de o singură privire. Foarte asemănător cu felul în care, odată ce asculți această melodie, devine greu să te gândești la oricare alta, deoarece ritmul ei captivant rămâne imprimat în mintea noastră după doar o singură ascultare.

Introducerea acestei melodii are un ritm redus cu o voce înăbușită și distantă. Acest lucru creează un efect foarte interesant și captivant. Conduce frumos către primul vers, care evidențiază vocea delicată a Rivei, care se îmbină perfect cu muzica înconjurătoare. Începutul refrenului aduce din nou plăcerea de a auzi aceeași voce de la introducere. Împreună cu ritmul și tonul atrăgător, se creează un refren foarte pop și memorabil. „Lost In Your Eyes” mai prezintă și un punte care se potrivește impecabil cu melodia, găzduind vocea foarte plină de vibrații a Rivei, care ne îndeamnă pe toți să simțim energia atât a cântecului ei, cât și a nopții, pe care o simțim cu siguranță după ascultarea completă!

Ronna Riva, născută inițial în Constanța, România, se află pe drumul către celebritate încă de la o vârstă foarte fragedă. Să cânte în fața unei audiențe a fost întotdeauna ceva ce Riva a iubit și a dorit să urmeze. La doar treisprezece ani, a fost parte a unui proiect numit Viva, care este o organizație care i-a permis lui Riva să facă ceea ce iubea și să cânte în fața unor audiențe uriașe în toată țara. După absolvire și obținerea diplomelor, Ronna și-a îndreptat atenția în întregime către muzică, unde a continuat să se dezvolte ca artistă. A adunat o bază de fani de-a lungul anilor, cu peste 100.000 de urmăritori pe Instagram care o susțin. Suntem nerăbdători să vedem evoluția muzicii și carierei Rivei!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți