Recenzie: Love Goddess – Maijah

Recenzie: Love Goddess - Maijah

Creditele foto: Melissa Mares

Când ești o persoană pasionată de dragoste și iubești atât de profund, este greu să găsești un partener care să fie în același fel. Această pasiune pentru dragoste te lasă un pic expus și predispus la suferință pentru că nu ești iubit în modul în care merită să fii iubit. Dar asta e în regulă pentru că arată un nivel de respect de sine. Până la urmă, știi ce valoare ai. Acesta este mesajul pe care Maijah ni-l transmită cu ultimul său single, „Love Goddess”, o baladă frumoasă despre dragoste și cum este să iubești atât de mult, încât este greu să găsești pe cineva care să îți ofere aceeași dragoste. Piesa servește ca un confort pentru cei care simt același nivel de dorință pentru dragoste într-un mod atât de intens. Melodia arată nivelul de talent pe care îl are Maijah, de la transparența și sinceritatea compozițiilor sale muzicale la interpretarea vocală etereală. „Love Goddess” arată cu adevărat frumusețea de a fi cineva care iubește atât de mult, și este o melodie pe care o vei dori să o repeți în timp ce te cufunzi în adevărata frumusețe a muzicii Maijah.

Un aspect interesant al melodiei este utilizarea sunetelor de apă pe parcursul piesei. Este prima lucrură pe care o auzim la început și este modul perfect de a stabili atmosfera. De asemenea, îi face pe ascultători să se simtă ca și cum ar sta lângă Maijah pe plajă în timp ce cântă melodia. Ea se asigură că nu complică prea mult melodia cu prea multe adăugiri, și acest lucru funcționează bine pentru că permite chitarei acustice să se evidențieze mai mult și să creeze o ambianță mai confortabilă care face ca melodia să se simtă mult mai intimă. Versurile sunt foarte poetice și ajută cu adevărat publicul să intre în mintea lui Maijah și să înțeleagă cum se simte ea. Versurile descriu cât de mult Maijah este în stare să se aplece pentru ca cineva să se simtă iubit, doar pentru ca acea persoană să nu îi ofere același efort. Vocea ei contribuie la magia melodiei, deoarece este netedă, dar suficient de delicată pentru a te face să simți dragostea pe care o oferă cuiva. Armoniile de asemenea ajută la perfecționarea experienței acestei piese și fac ca melodia să se simtă foarte caldă. În ansamblu, prezentarea melodiei funcționează atât de bine și este melodia perfectă pentru romanticii fără speranță care visează să găsească pe cineva care să le ofere dragostea pe care o merită.

Maijah este o artistă care face muzică de ani de zile, dar a început să lanseze muzică din 2021. Ea lucrează din greu la meseria ei, concentrându-se pe asigurarea că compozițiile sale muzicale îi ajută pe ascultători să intre cu adevărat în rolul pieselor și să-i ajute în orice fel le este posibil. După cum îi place să spună, ea face „muzică de personaj principal” și este o caracteristică care strălucește cu adevărat în munca ei. În timp ce muzica ei se îndreaptă mai mult spre zona pop, munca ei poartă și influențe puternice de jazz și R&B și este ceea ce aduce cu adevărat magia muzicii ei la viață. Arta lui Maijah reflectă cu adevărat dragostea pe care o are pentru creativitate și serviciul pe care îl poate oferi fanilor săi prin muzica ei. Ea este, de asemenea, o artistă care demonstrează mult talent și dedicare. Maijah este cu siguranță artista pop pe care vrei să o urmărești, pentru că, cu un talent ca al ei, cu siguranță va rămâne aici.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți