Recenzie: Love Me Now – Mentum

Recenzie: Love Me Now - Mentum

Ai auzit vreodată expresia „persoana potrivită, momentul greșit”? Ne referim la situația în care știi că cineva ar putea fi cu adevărat partenerul perfect, dar nu te afli încă într-un moment potrivit din viața ta pentru a face ca totul să funcționeze? „Love Me Now” de Mentum este o melodie extrem de catchy, un hit pop de vară despre maturizare și despre a face schimbări pozitive în viața ta pentru a-ți recâștiga relația pe care ai pierdut-o în trecut din cauza imaturității. Versurile sunt pline de speranță, întrebând: „M-ai iubi acum? Te-ai simți acasă? Mi-ai da o șansă să-ți demonstrez că greșești?”. Facem lucruri stupide când suntem tineri și nu ne gândim la consecințele pe care le pot avea acțiunile noastre, dar uneori este suficient să pierdem ceea ce este corect pentru a ne determina să vrem în cele din urmă să ne schimbăm și să devenim persoana de care avem nevoie pentru a-ți pune viața în ordine.

„Love Me Now” va fi hitul verii. Are o producție dance-pop, un groove synth-pop retro anilor ’80 și voci punk pop line și fluide, creând o combinație perfectă de sunete vesele care te vor face să te ridici și să te misti. Emite o vibrație care amintește de o colaborare între Post Malone și The Weeknd. Îmi pot imagina că o ascult atunci când stau relaxat pe plajă, conduc cu ferestele deschise sau la un mare festival de concerte. Ritmul este suficient de puternic pentru a te face să vrei să dansezi, dar în același timp, sintetizatoarele pline de vis îți învăluie urechile și te introduc într-o stare catartică. Este combinația perfectă dacă cauți o senzație de euforie.

Mentum este un duo norvegian contemporan de muzică electro/dance pop, cu sediul în Oslo, Norvegia, alcătuit din artiștii Finn Eriksrud și Tim Terkelsen. Cu 500.000 de ascultători lunar pe Spotify, Mentum a dat lovitura în lumea muzicii pop. În ultima perioadă s-au asociat cu Ultra Music Publishing și cu Astra Music Publishing a lui R3HAB, și au un contract de înregistrări viitor cu Helix Records a lui Patrick Moxey. De începutul anului 2023, ei și-au petrecut timpul într-un tabără de compoziție muzicală în Los Angeles și Ibiza. Single-ul lor precedent și primul single al anului 2023, „Better Days”, realizat în colaborare cu DJ Max Lean, a fost în topurile radio din Germania. Finn și Tim se consideră unii dintre artiștii independenți de top din Norvegia, iar cred că toată lumea ar fi de acord.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți