Recenzie: Love of a Lifetime – Ruth Teeling

Recenzie: Love of a Lifetime - Ruth Teeling

„Love of a Lifetime” este o melodie plină de emoție, scrisă și interpretată de Ruth Teeling. În această piesă, Ruth vorbește despre persoana pe care o consideră dragostea vieții ei. În loc să înceapă cântecul cu emoții dramatice intense, se concentrează mai mult asupra lucrurilor banale, „Te întreb despre ziua ta, despre emisiunile TV pe care le urmărești”. Aceasta creează imediat un sentiment de autenticitate în piesă și evidențiază ideea că dragostea și petrecerea timpului cu cineva se referă și la lucrurile aparent banale. Ruth descrie, de asemenea, această persoană ca fiind refugiul ei sigur, un sentiment important și foarte real care vine odată cu iubirea așa cum o descrie ea. Este semnificativ că alege să prezinte o reprezentare mai autentică și sinceră a iubirii, în locul sentimentelor exagerate și superficiale care sunt exprimate uneori în majoritatea cântecelor de dragoste pop.

Din punct de vedere instrumental, „Love of a Lifetime” rămâne destul de consistent și simplu. Această piesă este un produs perfect al unui cântăreț-compozitor, deoarece piesa este doar Ruth și chitara ei. Nu există multă variație melodică în sunetul chitarei, deoarece piesa constă în principal din aceleași acorduri. Acest stil instrumental permite vocii să preia în principal melodia. Acolo unde chitara lipsește variația melodică, vocea lui Ruth completează acele goluri într-un mod frumos. Toate componentele lucrează împreună pentru a crea o piesă care reușește să imortalizeze și să transmită emoțiile pe care Ruth le descrie.

Ruth Teeling este o artistă irlandeză cântăreață și compozitoare. Prezența ei ca artist este foarte autentică. Ea creează, de asemenea, o conexiune personală cu publicul prin stilul său muzical. Așa cum se observă în munca ei, Ruth are o autenticitate în scris care stabilește legături cu ascultătorii pe un nivel sincer și real. „Love of a Lifetime” este un exemplu strălucit al acestor calități pe care le are ca artistă. Ruth a lansat și alte două single-uri. „Evidence” este un alt single al său, similar cu „Love of a Lifetime”. În schimb, single-ul ei „I Kinda Like This Christmas” este o melodie mai animată și cu un ritm mai alert. Asigură-te că o asculți pe Ruth dacă cauți cântece personale de la un artist autentic.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți