Recenzie: Love to Hate – Sumner Stroh

Recenzie: Love to Hate - Sumner Stroh

Sumner Stroh lansează primul ei single care este un imn incontestabil al verii acestea, un hit al femeii hot girl. „Love to Hate” este despre a-ți lua puterea înapoi în propria viață și a permite criticii și cinicilor să te facă să fii fără rușine și autentic în tine însuți. Oamenii vor încerca să te tragă prin noroi cu cuvinte aspre și fără a-și lua în considerare consecințele, iar acea negativitate și atenție te pot face să te ridici sau să te prăbușești. În loc să o iei ca atare și să lași lumea să-ți dicteze valoarea și caracterul, fii tare, oprește-ți scuzele pentru cine ești, rămâi sincer și autentic față de persoana din oglindă și compătimește acei oameni care își petrec zilele cu stilul de viață compromis de numele tău pe buze. Sumner se află în „era baddie” și își dorește ca urmăritorii ei să emuleze acest sentiment de a trăi fără rușine și de a lăsa haterii să fie cei mai mari motivați ai ei. Poate că nu vei fi de acord cu tot ceea ce face, dar opusul iubirii nu este ura, ci indiferența, deci dacă urăști, de fapt ești unul dintre cei mai mari fani ai ei.

„Love to Hate” conține tot ceea ce Sumner a dorit să spună și, în cele din urmă, toate acestea sunt aici, conform propriilor ei termeni. Sumner Stroh a făcut senzație în 2022, devenind virală pe TikTok cu o anumită controversă. Ea a fost nemilos judecată la scară globală și acum folosește acea negativitate pentru a-și alimenta focul și pentru a-și urma visurile. Stroh a recurs la TikTok pentru a explica faptul că voia să facă parte din povestea respectivă, în loc să lase mentalitatea de turmă să o transforme într-una dintre multele victime ale culturii anulării. Acest hit antrenant și sfidător de autodepășire este dedicat tuturor fetelor care s-au simțit constrânse să se scuze doar pentru a fi umane și pentru a-și trăi viața. Nu ne mai cerem scuze pentru a ne exprima adevărul nostru. Ascultă acest cântec pe difuzoarele tale, toarnă-ți o băutură înaltă și ignoră criticii în timp ce râzi în hohote că ești încrezătoare în cine ești și confortabilă în alegerile care te-au adus aici.

Sumner Stroh este un model Instagram încrezător și seducător din Houston, Texas. Ea a studiat afaceri și publicitate la UT și a reușit să își câștige existența din prezența ei autentică pe rețelele de socializare. Cunoscută pentru Instagramul ei, OnlyFans și contul viral TikTok, Sumner a păstrat o pasiune secretă doar pentru ea și în cele din urmă este pregătită să o împărtășească cu lumea. Sumner și-a ținut aspirațiile de a cânta în privat, dar s-a săturat să lase străinii să-i scrie povestea. După o controversă care a devenit știre pe prima pagină, Sumner lansează prima sa piesă cu speranța că ceva bun va ieși din asta. Ea ia o poziție publică împotriva culturii anulării și a bullying-ului. Urmați-l pe Sumner Stroh mai jos și ascultați „Love to Hate” acum în timp ce vă trăiți viața cea mai autentică și lăsați opinia altora să vă conducă către cel mai înalt nivel de succes!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți