Recenzie: Love Won’t Die – Tiri

Recenzie: Love Won't Die - Tiri

Este foarte comun să îți regrătești gândurile și acțiunile iraționale după ce o situație se încheie, în special dacă este vorba despre cineva cu care te întâlnești. În această scuză adresată fostului ei iubit, Tiri asigură ascultătorii că, indiferent de tot ce s-a întâmplat, așa cum spune titlul cântecului, „Dragostea nu va muri”. Debutul ei muzical este un single plin de ritm electro-pop constant pe toată durata cântecului, cu versuri sincere care cu siguranță te vor face să te simți ușor sentimental în privința unei situații pe care ți-ai dori să fi evoluat diferit. Primul cântec al lui Tiri este de neuitat: combinația perfectă între versuri bine gândite și o acompaniere muzicală optimistă. Cu siguranță îl vei asculta în repetate rânduri datorită caracterului său captivant.

Cântecul începe cu sunete ușoare ale unui instrument care dispare imediat în fundal când Tiri începe să cânte scuze adresate fostului ei iubit. Pe măsură ce primul vers continuă, vocea ei este înfrumusețată cu armonii, continuând să-și spună povestea prin cântecul său. Ea își dezvăluie totul, recunoscând că a gândit prea mult și pregătind terenul pentru scuzele ei. Odată cu intrarea refrenului, ritmul electro-pop din fundal rămâne la fel de puternic, în timp ce gama vocală și longevitatea lui Tiri sunt evidențiate în repetiția cuvintelor „Dragostea nu va muri”. Repetarea refrenului la sfârșitul cântecului își accentuează într-adevăr ideea: în ciuda a tot ce s-a întâmplat, frumusețea vieții va prelua controlul și dragostea va învinge.

Tiri a crescut în Oslo, Norvegia, unde a început să se dedice compoziției muzicale încă de la vârsta de cincisprezece ani. Crescând într-un mediu muzical, obiectivele și ambițiile ei au devenit ceva natural, ceva ce a făcut parte din ea încă de la o vârstă fragedă. Muzica a devenit rapid un loc sigur pentru Tiri să-și analizeze și să-și proceseze sentimentele în propriul ei ritm. Ea scrie ceea ce simte, creând muzică pentru a conforta pe cei cu sentimente care rezonază cu ale ei. Cu vibe-ul cald pe care versurile ei îl emană, este ușor să găsești o anumită similitudine în ele. În 2019, Tiri a început să lucreze cu KWIL, un producător și compozitor cu sediul în Nashville. Parteneriatul este în continuare puternic și suntem entuziasmați să vedem cum cariera Tiri va continua să crească.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți