Recenzie: Lovers to Strangers – Abby Carroll

Recenzie: Lovers to Strangers - Abby Carroll

De la a vedea pe cineva in fiecare zi la a nu mai vorbi niciodată cu el este o tranziție foarte dificilă la care să te adaptezi. Într-o clipă îi spuneai „Te iubesc” și în următoarea a venit tăcerea nesfârșită și încremenitoare. Când pui capăt relației cu cineva care însemna atât de mult pentru tine, este aproape ca și cum ai trebui să înveți cine ești ca persoană încă o dată. Dar pe măsură ce trece timpul, devin doar o altă amintire și o altă față în mulțime. „Lovers to Strangers” de Abby Carroll este un imn pentru cei care au trecut prin acest tip de despărțire.

„Lovers to Strangers” este o melodie atât de visătoare și fascinantă. Stilul este o combinație splendidă de pop, singer/songwriter și un clasic în stilul lui Stevie Nicks. Are unul dintre cele mai îndrăgite refrene din multele melodii pe care am ascultat anul acesta. Partea care mă impresionează cu adevărat este când cântă „fețele iubiților devin străini, nimeni în cele din urmă”. Fluxul și ritmul său sunt atât de incredibil de impecabile. Cele patru lucruri pe care le caut atunci când decid dacă o melodie este perfectă sau nu sunt vocile frumoase, o orchestrare captivantă, versuri bine scrise și emoții relatabile; și Abby le depășește pe toate aceste categorii cu

„Lovers to Strangers”.

Abby Carroll este o cântăreață/songwriter indie din Greenville, Carolina de Sud, care creează muzică proprie de la vârsta de 15 ani. Ea se inspiră din artistul Aimee Mann. Este studentă la Specializarea Scriere de Cântece și Afaceri în Muzică la Universitatea Belmont din Nashville, Tennessee. Ea a lansat primul său single, „For Tonight”, în 2019 și de atunci a lansat încă cinci melodii, inclusiv „Lovers to Strangers”, care a ieșit anul acesta. Ea are deja aproape 13.000 de ascultători lunari pe Spotify, cu piesa ei preferată fiind „New York”, care a fost a doua lansare în 2019. Abby merită să fie urmărită, așa că asigură-te că vei verifica mai multe.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți