Recenzie: Lovin Myself – PAENDA

Recenzie: Lovin Myself - PAENDA

PAENDA nu dezamăgește niciodată cu piesele sale explosive de dance-pop. Fiecare cântec are un ton sassy, menținând în același timp aspectele inspiraționale vii și bine. Încrederea pe care o emană PAENDA în fiecare piesă este remarcabilă și irezistibilă. Această vibrație încrezătoare este forța motrice din spatele noii sale piese, „Lovin Myself”. „Lovin Myself” este un imn al iubirii de sine. Piesa este scrisă pentru cei dintre noi care au dificultăți în a ne simți bine în pielea noastră. PAENDA ne îndeamnă să ne aruncăm toate aceste gânduri și să ne iubim așa cum suntem, fără condiții. Dansați cu voi înșivă pe tot parcursul verii cu acest hit instant.

Lăsați presiunea societală de a arăta într-un anume fel și fiți voi înșivă. Aceasta este tema acestei piese. PAENDA combină ce știe cel mai bine în această piesă pentru a vă aduce un bop speculativ de dance-pop. Vorbește în esență din propriile sale experiențe de auto-depreciere, dar este ceva care rezonă cu mulți oameni. Scopul principal al lui PAENDA cu această piesă este de a-și aminti și altora să iubească corpul și pielea în care se află și să fie confortabil cu cine sunt. Această idee puternică este însoțită de o combinație de 808-uri și sintetizatoare inspirate din anii ’80. Piesa este o petrecere plină de energie care vă va stimula încrederea și vă va lăsa pe norul al nouălea. Piesa vă va face să vă îndrăgostiți de voi înșivă de fiecare ascultare.

PAENDA este un producător, muzician și cântăreț vienez. Ea și-a început călătoria în scena underground de electro-pop, dar s-a dezvoltat treptat către faimă. În 2017, a făcut valuri prin prezentarea noului său sunet. A adus pe scena principală peisajele sonore clasice ale EDM-ului din era sa underground, dar cu o notă aparte. L-a ajustat puțin pentru a-i da propriul său stil, adăugând un aspect mai lipsit de griji și plin de veselie pieselor sale. Această schimbare a făcut-o să iasă în evidență printre ceilalți. Anul acesta, ea lansează „CALL ME CAT”, primul său album în patru ani, care va include „Lovin Myself” printre alte piese extraordinare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți