Recenzie: Low – myles

Recenzie: Low - myles

Timpul petrecut separat îndepărtează inima. Ei bine, cel puțin asta spun ei. Dar atunci când cealaltă persoană pare să se descurce de minune fără tine, inima poate scufunda ca o cărămidă. Acesta este nucleul spinos al melodiei melancolice a cântărețului și compozitorului myles., „Low”. Melodia se îmbină perfect cu sunetele rare și chitara ușoară, dar scurtă. Vocile uimitoare ale lui Myles. sunt plasate intim în mix, demonstrându-i controlul impresionant al instrumentului său. Pe măsură ce instrumentalul se deschide într-un pop produs cu bogăție, „Low” se pictează singur într-un portret strălucitor de albastru. Chiar dacă vibrațiile sunt sumbre și capturează emoții greu de suportat, Myles. menține melodia în susținută de un ritm trip-hop și de o compoziție încântătoare. El nu se îndepărtează niciodată de tristețea care alimentează „Low”, dar există o căldură incontestabilă în ușurința sa.

Când Myles. repetă „Am fost în jos” în refren, este greu să găsești o expresie mai potrivită. Asta pentru că el face o treabă excepțională în a crea o atmosferă cu sunetul și în a oferi o specificitate în versuri. „În ultima vreme ai făcut atât de bine, / în timp ce eu nu reușesc să mă mișc.” Directitatea cuvintelor lui se poate simți în mod înfricoșător de personală, ca și cum nu suntem meniți să auzim. Izolarea, amintirile și dorința de a bea umplu spațiul cu nuanțe mai întunecate de tristețe, contrastând într-un mod uimitor cu alte momente de ușurință. „Știu că pare dramatic, dar urăsc asta”, remarca el cu o grimasă sau un suspin. Uneori, conectarea cu propria experiență înseamnă să o exprimi direct în orice nuanțe simți că sunt oneste.

Myles. este un cântăreț, compozitor și producător din Sydney, Australia, deși s-a născut și a crescut în Australia de Vest. De la o vârstă fragedă, muzica a fost o parte centrală a vieții sale, cântând în pub-uri locale și festivaluri ca solist și toboșar în formația familiei sale. Ca multi-instrumentalist, Myles. poate să-și exprime arta într-o varietate largă de genuri și stiluri. „Low.” este cel de-al doilea său single oficial. Single-ul anterior, „black and blue”, a prezentat un stil dance-pop cu o paletă similar de genuri ca și „Low.” Acest single apare ca primul dintr-o colecție ce va fi lansată, sperăm, pe parcursul anului 2023. Anonimatul său relativ și interesele sale muzicale variate fac din Myles. un artist foarte interesant de urmărit!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți