Recenzie: Mad At You – Skofee

Recenzie: Mad At You - Skofee

Coming din EP-ul său recent lansat, Joyland, Skofee își evidențiază sunetul alt-pop unic cu noul single, „Mad At You”. Piesa este una dintre cele șase prezentate pe al doilea său EP, fiecare melodie evidențiind teme de iubire, pierdere și căutarea fericirii în locuri familiare. În acest track, Skofee explorează frustrările și sentimentele de furie care însoțesc o relație sortită eșecului. „Mad At You” continuă tradiția lui Skofee de a amesteca sunete contemporane cu pop mainstream. Ea se exprimă printr-un amestec delicios de versuri oneste și voci emoționale, susținute de o peisaj sonor experimental de sintetizatoare. Sunetul ei ciudat este unul unicat și oferă ceva iubitorilor de indie sau alt-pop.

„Mad At You” reprezintă o combinație perfectă între sunete excentrice și distincte, făcând din această compoziție atât de memorabilă și genială. În această piesă, Skofee se diferențiază de mulțimea alt-pop prin impletirea armoniilor sintetizatorului cu melodii de neuitat. Deși piesa explorează sentimente negative legate de o relație eșuată, „Mad At You” contrastează muzical cu acele sentimente. Este ritmată și prezintă voci ușoare și plăcute care plutesc deasupra fundalului bogat în sintetizatoare. Fiecare strat ciudat al piesei se îmbină în mod frumos și este un capodoperă incontestabilă pe care fiecare ar trebui să o asculte în continuu.

Skofee este o artistă pop cu sediul în LA care își face rapid simțită prezența pe scena muzicii pop. Ea s-a născut și a crescut în Wichita, Kansas, ascultând muzică bluegrass și folk. După ce a urmat cursurile universității Southern California, Skofee și-a dezvoltat dragostea pentru muzică într-un sunet mai orientat spre pop. În 2020, ea și-a lansat EP-ul de debut, Polished, și a primit recenzii laude din partea unor publicații precum Ones To Watch, EARMILK și LA Weekly. Sunetul ei a fost descris de LA Weekly ca „super-contemporan, combinând indie și pop pentru a crea un vibe alt-pop splendid, luxuriant și emoțional care amintește cu siguranță de Alison Krauss și de Lorde.”

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți