Recenzie: Made of Love – Seafret

Recenzie: Made of Love - Seafret

„Made Of Love” este noul single plin de inimă de pe ultimul album al trupei Seafret, Wonderland. Cântecul este inspirat de mai multe lucruri din viața trupei. Cu toate acestea, solistul vocal, Jack Sedman, permite ca acest cântec să capete un sens mai profund în relație cu trecerea bunicii sale iubite. Despre acest cântec, Sedman a spus: „Când îl ascult, îmi aduce aminte de o familie apropiată și de ceruri înstelate mari.” Cântecul detaliază un tip de iubire plină de confort și căldură, chiar și în cele mai întunecate nopți de iarnă. Deși versurile indică mai degrabă o relație romantică, cântecul poate fi aplicat oricărui tip de iubire: romantică, familială și platonica. În refren, el cântă: „Sunt sigur că simt mai mult decât un sentiment // Sper să simți la fel // Sunt doar tot ceea ce pot fi // Și știi că asta se datorează în întregime ție // Când stelele ies să strălucească, mă gândesc la tine aici lângă mine // Nu mi-am dat niciodată seama că era scris în ceruri.” Toate acestea conduc la post-refren care conține învățăceiul: „Suntem făcuți din iubire // Suntem făcuți din iubire.” Aceste versuri dezvăluie această frumoasă poveste de dragoste care a fost scrisă în stele. Când se uită în cerul înstelat frumos, își amintesc de persoana pe care o prețuiesc. Lumea noastră este vastă, iar universul este mai mare. Prin toate încercările și necazurile vieții, au fost aduși împreună printr-un fel de întâmplare. Iubirea lor a fost destinată să înflorească. Versurile dulci și sentimentale din „Made Of Love” exprimă impecabil această idee și oferă un cântec perfect pentru orice ocazie.

„Made Of Love” este alcătuit dintr-o producție liniștitoare care evocă sentimente de liniște și confort în sufletul ascultătorului. Pianul ușor începe cântecul cu efecte sonore sintetizate în fundal. Pe pian, se cântă o notă înaltă pentru a menține ritmul pe măsură ce piesa continuă spre vers. Când începe refrenul, ritmul crește, iar Sedman atinge falseturile perfecte, care se îmbină perfect cu notele înalte de pe pian. În fundal, valurile aeriene sintetizate continuă să ofere o atmosferă etereală piesei. În al doilea vers, producția originală găsită la început revine cu adăugarea tobelor moi și constante. În plus, o chitară angelică cântă în fundal, oferind un nivel suplimentar producției whimsical. Al doilea refren aduce înapoi producția anterioară, încorporând în același timp noua incluziune a tobelor și a chitarei, evidențiind dinamicile complexe ale piesei. Cântecul atinge punctul culminant emoțional în punte. Ritmul crește pe măsură ce chitara și tobele devin mai proeminente. Vocile convingătoare ale lui Sedman ghidează ascultătorul prin mesajul sentimental, accentuând vulnerabilitatea pe care trupa o expune. Această parte a cântecului pare a fi climaxul cinematografic al unui film dureros, pe măsură ce această scenă pasională se derulează în mintea ascultătorului. Este momentul dintr-un film când protagonistul principal urmează să cucerească fata; eroul urmează să salveze ziua; doctorul urmează să readucă pe cineva la viață. Publicul tremură în anticipare în timp ce așteaptă să vadă cum se dezvoltă povestea. Acesta este exact sentimentul pe care trupa îl trezește în ascultătorii lor atunci când ascultă „Made Of Love”. După punte, piesa revine la producția lină pentru refrenul final, oferind o concluzie calmantă a poveștii, înainte ca piesa să se estompeze. Seafret cucerește fără efort ascultătorii cu povestea pasională din „Made Of Love”, dovedind încă o dată că sunt o forță de necontestat în industria muzicală.

Seafret este un duo britanic de indie-rock format din membrii Jack Sedman și Harry Draper. Au o bază solidă de fani care îi susțin, cu peste 12 milioane de ascultători lunari pe Spotify și aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. În 2014, au debutat cu EP-ul lor, Give Me Something. În anul următor au lansat cel de-al doilea EP, Oceans. Apoi, în 2016, duo-ul a lansat hitul lor, primul album de studio intitulat „Tell Me It’s Real”. Acest album a ajuns pe locul 59 în topurile din Marea Britanie și include single-ul lor, „Atlantis”, care are peste jumătate de milion de ascultări pe Spotify. De atunci, au lansat încă cinci EP-uri și două albume de studio. Pe 14 aprilie 2023, au lansat albumul lor, Wonderland; „Made Of Love” este a cincea piesă de pe acest nou proiect. În prezent, sunt în turneu pentru a promova proiectul, cu concerte în Marea Britanie și Irlanda. Verificați site-ul lor și rețelele lor de socializare pentru a vedea dacă vor ajunge într-un oraș aproape de tine!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți