Recenzie: Make A Scene – Dasha

Recenzie: Make A Scene - Dasha

„Make A Scene” a lui Dasha este despre a trăi la maximum și a nu-ți pasa nici o clipă ce crede cineva despre asta. Când ai un partener de care ești atât de fascinat și captivat, uneori trebuie doar să-l ai… oricând și oriunde. În cele mai frumoase momente de dragoste și dorință, tu și partenerul tău sunteți în propriul vostru mic univers. Lumea este scena voastră, iar pare că toată lumea și-a cumpărat un bilet doar pentru a fi martor. Dacă ești îndrăgostit, fii îndrăgostit pe deplin. Dacă ești gălăgios, fii cel mai galagios din cameră. Este sentimentul vechi de veacuri… să le dăm ceva despre care să vorbească. Dasha face un spectacol, și cred că cu toții vrem să vedem.

Acest cântec de alt-pop este plin de senzualitate și dramă. Vocile lui Dasha sunt captivante și te fac să vrei să faci un spectacol. Instrumentalul construit încet e foarte asemănător cu povestea pe care o spune. O noapte începe alături de iubitul tău, cu posibilități nesfârșite în fața ta, iar odată cu băuturile care curg, tensiunea crește, inhibițiile se eliberează, iar conexiunea dintre voi devine magnetică, și nu există nimic în univers care să vă despartă. Tempo-ul lent și seducător se îmbină perfect cu vocile sale superb, vii, care captează complet sensul cântecului. „Make A Scene” este despre exprimarea dragostei și hrănirea conexiunii voastre, indiferent de moment sau loc, și această piesă este fundalul perfect pentru orice seara în oraș. Cu iubitul sau doar cu prietenele, întotdeauna este momentul să faci un spectacol.

Dasha este o cântăreață/compozitoare în vârstă de 22 de ani din California. Cariera muzicală a lui Dasha a crescut în pasi uriași odată cu lansarea EP-ului său, $hiny Things, în 2021, care i-a adus milioane de ascultători și fani fideli pe Spotify și TikTok. A început să scrie muzică și să cânte încă de la vârsta de doar 12 ani, iar lumea ei a fost mereu axată pe artă. „Make A Scene” este un single promovat de pe debutul ei epic, albumul Dirty Blonde, iar ca o stea în devenire extrem de talentată, Dasha sunt sigur că va face un spectacol oriunde merge.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți