Recenzie: Make You Cry – SKIA

Recenzie: Make You Cry - SKIA

Viața este scurtă și meriți ce e mai bun, chiar dacă asta înseamnă să rănești alte persoane în proces. Din păcate, această realitate nu face despărțirea mai puțin dureroasă, deoarece întotdeauna vei prețui oamenii minunați și amintirile frumoase din acea perioadă anterioară a vieții tale. SKIA a experimentat acest lucru într-un mod direct și scrie despre asta în cântecul său de despărțire pe care poți dansa, „Make you cry”. Deși această melodie este despre o relație romantică, cred că mesajul său poate fi aplicat în diverse situații. De exemplu, când o ascult, mă gândesc la absolvirea facultății. Deși mi-a fost trist să las acea perioadă din viața mea în urmă, eram plin de speranță pentru ceea ce avea să vină. Această piesă este foarte inspirațională și toți ascultătorii vor putea aplica acest lucru în viața lor.

Deoarece această piesă este clasificată ca fiind un „cântec de despărțire pe care poți dansa”, este tristă și împuternicitoare în același timp. Partea împuternicitoare vine de la instrumentație. Mi-a plăcut în special linia de bas din versuri. Am considerat că acest element i-a oferit cântecului un sunet pop. Ascult un zgomot peste el care mie îmi sună ca picăturile de ploaie. Mi s-a părut potrivit pentru că versurile vorbesc despre tristețe și plâns. Pe de altă parte, versurile reprezintă elementul „trist” al cântecului. Ele abordează cât de grele pot fi despărțirile cu versuri precum „sentimentul a dispărut și nu pot explica de ce nu vreau să fiu aici”. Pe măsură ce cântecul progresează, versurile vin să se potrivească cu tonul plin de speranță al instrumentației. În refren, SKIA recunoaște că îi pare rău că a rănit persoana cealaltă și întreabă „Există vreodată o modalitate ușoară de a spune adio?” Pentru a răspunde la această întrebare, nu există. Trebuie doar să o faci și să știi că treci mai departe către lucruri mai mari și mai bune.

SKIA s-a născut și a crescut în Norvegia și acum locuiește în Liverpool, Anglia. Influentele ei muzicale includ membri ai nobilimii pop, precum Britney Spears și Beyonce. SKIA folosește muzica ca un mijloc de a răspunde la întrebări existențiale și de a-și găsi locul în lume. „Make you cry” este un cântec de pe EP-ul ei cu același nume, lansat recent. A fost scris pe un telescaun și înregistrat în camera ei. Cu siguranță ar trebui să asculți restul albumului. Dacă ai nevoie de recomandări despre unde să începi, îți recomand „Dance with me”. După cum sugerează titlul, vorbește despre libertatea pe care o simți atunci când dansezi pentru a-ți alunga necazurile. Mi-a plăcut foarte mult să ascult muzica lui SKIA și abia aștept să aud ce mai creează în viitor!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți