Recenzie: manipuLIES – Ally Hills

Recenzie: manipuLIES - Ally Hills

Ultimul single al lui Ally Hills este un cântec ingenios, cu o poveste unică și o melodie molipsitoare care prinde auditorul și îl propulsează într-o călătorie captivantă. „manipuLIES” s-a născut din versurile scrise de actuala iubită a lui Hills, când avea doar 10 ani și nu trăise încă suferințele romantice. Cântecul a fost în mod inițial o glumă între cei doi, dar talentul lor în scrierea de cântece l-a transformat în melodia remarcabilă pe care o este acum. Pe parcursul piesei, versurile acuză o persoană toxică pentru manipularea și minciunile lor – „manipulies”-urile lor. Hills începe imediat cântecul cu versuri care expun aceasta când cântă: „M-ai numit frumoasă, nu poți juca cu mine, M-ai numit minunată, nu mă poți convinge, E ciudat că n-ai realizat că-s prietenă cu fetele pe care le manipulezi.” Aceste versuri prezintă instantaneu ascultătorului versurile amuzante combinate cu ritmul memorabil. Piesa scrisă în mod unic nu a fost niciodată destinată să vadă lumina zilei, dar Hills a binecuvântat ascultătorii săi cu „manipuLIES”, creând un cântec destinat să fie reluat în buclă constantă.

„manipuLIES” este un cântec genial care captivează ascultătorul prin versurile sale inteligente și melodia captivantă. Producția fascinează publicul încă de la prima ascultare, făcându-i să vrea să asculte cântecul în repetiție. Piesa începe cu o compilație de efecte sonore sintetice care se transformă treptat în vers, unde vocile angelice ale lui Hills preiau controlul. Ritmul rapid energizează ascultătorul și îi controlează simțurile. Producția amintește de muzica pop din anii ’80, cu o combinație de sunet alternativ modern. Sunetele se unesc pentru a produce un cântec extrem de molipsitor care învăluie ascultătorii și îi însoțește în călătoriile lor nocturne prin oraș. „manipuLIES” este piesa alternativă pop perfectă, demonstrând talentul inconfundabil al lui Hills.

Ally Hills este o cântăreață și compozitoare pop, la fel ca o comediantă, un influencer LGBTQ+ și un creator de conținut. În 2012, și-a lansat canalul de YouTube, care are peste 990.000 de abonați. Conținutul ei este o combinație de comedie, muzică și experiențele ei personale în comunitatea LGBTQ+. În 2016, a lansat primul ei single oficial, „Space”. De atunci, a lansat câteva single-uri, inclusiv câteva colaborări. „manipuLIES” este prima ei piesă de la EP-ul ei, Love and Other Figments of My Imagination, care a fost lansat la începutul anului 2022. Hills cântă frecvent în spectacole în LA și NYC și a primit nominalizarea la premiul Short Award pentru Cel Mai Bun Muzician de pe YouTube în 2016.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți