Recenzie: marco polo – TALLOU

Recenzie: marco polo - TALLOU

Marco Polo. Un joc de cățărat, de obicei jucat într-o piscină sau într-un alt corp de apă, în care o parte strigă „Marco” și cealaltă răspunde „Polo” în încercarea de a-l găsi pe primul. Noua lansare a Tallosei, ‘marco polo’, adaugă un farmec acestui joc, legându-l de felul în care prin despărțiri și noi relații, te simți mereu că te pierzi și te regăsești la nesfârșit. Lirismul de a conecta jocul unui copil cu experiențele și emoțiile unui adult arată cât de talentată este TALLOU și cât de importante sunt motivele pentru muzica ei. Ea leagă titlul și versurile prin refren, când cântă „Încă nu pot să mă găsesc înafara ta / Niciodată nu am fost bun la solo / Închid ochii și număr până la zece, dar rămân blocat / jucând marco polo”.

În ciuda faptului că piesa abordează un subiect greu și emoții puternice, nu are nimic de-a face cu lent și întristător. Stilul pop-indie al Tallosei strălucește în toată piesa, cu un ritm constant ritmat în fundal și o atmosferă plină de solo-uri distractive de chitară electrică și un ușor acompaniament vocal. Simplitatea melodiei permite ascultătorului să acorde o atenție mai mare versurilor, în timp ce produce totuși o piesă care se agață de capul ascultătorului. Versurile spun povestea unei despărțiri, dar peisajul sonor oferă ceva la care să dansezi. Aceasta este o balanță delicată, dar TALLOU o realizează perfect.

Tiana Dennis, care performează sub numele de TALLOU, este o artistă australiană care s-a alăturat recent scenei muzicale Spotify. Împreună cu ‘marco polo’, ea mai are o altă lansare, intitulată ‘i promise i love you’, care a fost lansată la începutul anului 2023. Melodiile ei se concentrează pe teme pentru adulți, cum ar fi găsirea de sine și abordarea dificultăților din relații, menținând în același timp peisajul sonor pop-indie pe care îl putem găsi în ‘marco polo’. Ea își leagă sunetul de Olivia Rodrigo și MAY-A, care au ambele stiluri similare. Asigură-te că urmărești călătoria lui TALLOU prin rețelele de socializare de mai jos, abia așteptăm să vedem ce are pregătită!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți