Recenzie: Marilyn – Monroe & Moralezz

Recenzie: Marilyn - Monroe & Moralezz

Există întotdeauna un anumit pericol atunci când te îndrăgostești. O persoană te poate ține într-un clește și devine tot mai înfricoșător pe măsură ce relația se dezvoltă. Este o poveste interesantă de explorat și asta este ceea ce ne oferă duo-ul de producători austrieci, Monroe & Moralezz, cu noua lor piesă „Marilyn”. Cântecul este o piesă electronică distractivă care abordează teme întunecate despre relațiile dependente și se întreabă cât de sănătoase sunt ele cu adevărat. Piesa are și colaborarea grupului Basslovers United, o formație specializată în muzică dance energică. „Marilyn” este o piesă interesantă de ascultat, deoarece oferă o poveste interesantă despre pericolele pe care le întâmpinăm într-o relație.

Asemănător subiectului versurilor din introducere, cântecul atrage imediat atenția prin ritmul său puternic. Beat-ul piesei este captivant și a fost conceput pentru a fi ascultat la evenimente de dans. Refrenul nu se abate prea mult de la strofă, dar se dezvoltă suficient pentru a aduce piesei mai multă viață. Frazele din refren care se remarcă sunt „ca un păcat” și „ai jucat doar cu inima mea”, deoarece se concentrează mai mult pe pericolele relației vorbitorului și cum acest lucru pare aproape malefic deoarece relația va duce doar la inimă frântă. Contrastul dintre subiectul cântecului și felul în care sună este ceea ce face ca piesa să fie atât de interesantă. Acele elemente întunecate și luminoase amestecate într-una sunt întotdeauna o bătălie complexă de abordat, dar artistul dovedește că are suficientă experiență pentru a o realiza cu succes. Piesa „Marilyn” reușește să transmită emoții și așteaptă să fie adăugată pe lista ta de redare pentru petreceri.

Monroe & Moralezz sunt un duo de producători din Bregenz, Austria, care au început să facă muzică din 2009. În timp ce duo-ul explorează o multitudine de genuri muzicale, aceștia se concentrează în principal pe funk electronic sau muzică dance-pop. Deși au un stil clar, fiecare piesă reușește să stea în picioare de una singură. Duo-ul a câștigat popularitate în trecut cu cea mai apreciată piesă a lor, „Taxi Driver”, care a înregistrat peste un milion de difuzări pe Spotify. Monroe & Moralezz prezintă o combinație de idei și o pasiune pentru arta pe care o creează, iar acest lucru îi face o echipă interesantă de urmărit dacă ești în căutarea unor sunete noi și proaspete.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți