Recenzie: Maybe I’m Psycho – REBENN

Recenzie: Maybe I’m Psycho - REBENN

Ti s-a întâmplat vreodată să simți că emoțiile tale sunt greu de controlat? În „Maybe I’m Psycho”, interpretul reflectă asupra sentimentului de a fi copleșit de emoții. Versurile descriu sentimentul de a te simți nebun, deoarece ești copleșit. Din cauza sentimentelor lor nebune și sălbatice, iau decizii discutabile, ceea ce creează un ciclu în care totul este haotic și senzația că nu există o modalitate de a pune capăt acestuia. Spre final, solistul recunoaște că este în afara controlului și că poate fi un psihopat, dar încearcă să ascundă acest lucru. În general, acesta este un single pop captivant, cu o ușoară tentă de nonconformism care va rămâne în capul tău și va fi reprodus în buclă.

Cântecul începe cu o strumfulare intensă a coardelor și sirene de poliție care adaugă la sentimentul periculos. Apoi, o voce ușor ragusită intră și completează atmosfera mohorâtă, cu versuri întunecate. Odată ce începe refrenul, tobele încep să se construiască, ceea ce duce la explozia perfectă când ritmul se intensifică. După primul refren, producătorul folosește sunetul unui foc de armă și zgomotele unui butoi pentru a accentua vibrația riscantă și iresponsabilă înainte ca solistul să continue. Un moment deosebit al melodiei este puntea. REBENN știe exact cum să dezvolte instrumentalele și să suprapună vocile pentru a sublinia un punct sau a adăuga intensitate momentului.

REBENN este un producător de muzică pop coreean. A început să urmeze o carieră muzicală după ce a absolvit armata, lansându-și single-ul de debut în mai 2020, intitulat „Ghost In My Mind (feat. Ellare)”, obținând aproape 1.000.000 ascultări pe Spotify. Începând cu primul său single, producătorul a lansat patru single-uri și a adunat peste 25.000 de ascultători lunar pe Spotify. Muzicianul își descrie sunetul ca pop alternativ și are o educație în muzica clasică, care îl inspiră împreună cu muzica contemporană. REBENN își depășește limitele prin faptul că este unul dintre puținii artiști din Coreea care lansează cântece în limba engleză cu elemente întunecate.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți