Recenzie: Meantime – Bre Kennedy

Recenzie: Meantime - Bre Kennedy

Cea mai recentă piesă a lui Bre Kennedy, „Meantime”, își arată în continuare vocea bogată și lirica emoționantă într-o melodie de dragoste cu ritm mediu. Ea cântă despre cum viața poate fi complicată și cum ne schimbăm cu toții, dar asigurându-se că totuși iubește și adoră pe cineva între timp, în timp ce se concentrează pe sine. Sinceritatea vocii sale și producția mai relaxată creează o melodie mai vulnerabilă, de tip confesional, care dă impresia că își deschide inima fără ezitare. Genul meu preferat de muzică sunt piesele care par autentice, inspirate și sincere. Bre Kennedy face asta atât de ușor în „Meantime” și abia aștept să aud mai multă muzică de la ea.

Piesa se deschide cu Kennedy cântând „Ei spun că iubirea este dezinteresată / Nu pot fi cineva pentru cineva / Dacă nu știu cine sunt eu însumi.” Nu întotdeauna știm cine suntem sau unde ne îndreptăm sau cum vor evolua lucrurile. Dar, așa cum exprimă atât de adânc Kennedy în această piesă, este lucrul prin aceste momente și prin noi înșine care ne va permite să ne prezentăm pe deplin pentru cineva altcineva. Refrenul are voci moi, în timp ce ea cântă „Când suntem între timp / Știu că încă te ador” și „Adevărul crud este / Să mă iubesc pe mine înseamnă să te iubesc și pe tine / În timp ce suntem în între timp.” Uneori, trebuie să creștem și să ne schimbăm și să învățăm să fim acolo pentru noi înșine, separați de cei pe care îi iubim. Aceasta este o oda pentru cei dragi care, între timp, încă îi iubim și exprimăm această iubire învățând să ne iubim pe noi înșine. Transmite acest mesaj printr-un mix de producții pop contemporane.

Bre Kennedy este o cântăreață-compozitoare din California care s-a mutat în Nashville pentru a-și descoperi sunetul și a-și construi cariera în muzică. „Meantime” este cea de-a treia piesă, după „Navigating” și „Retrospect”, de pe viitorul său proiect „Scream Over Everything (Side A)” care va fi lansat pe 28 iulie 2023. Odată cu lansarea piesei, ea a anunțat că va porni într-un turneu prin Statele Unite, cu opriri în Atlanta, Chicago, Milwaukee și multe altele. Dacă ți-a plăcut această sinceră piesă de dragoste sau orice altă lansare de la Bre Kennedy, urmărește-o pe rețelele de socializare și mergi să o vezi într-un concert din apropierea ta.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți